Un compendiu de cunoștințe: fiole pentru păr - ce sunt, când să le folosiți și pe care să le alegeți?

Un compendiu de cunoștințe: fiole pentru păr - ce sunt, când să le folosiți și pe care să le alegeți?

O fiolă mic de sticlă este ultimul pas în lupta pentru părul frumos. De obicei, ajungem la ele când am încercat absolut totul și nimic nu pare să funcționeze. Aceste fiole mici sunt ca un pluton de îngrijire: „comandouri mici” apar atunci când nimic altceva nu este capabil să ajute la seboree, mătreață, căderea excesivă a părului și creșterea părului împiedicată. Dar fiolele pentru păr funcționează cu adevărat? Sunt sigure? Din ce sunt compuse și există vreo alternativă la un tratament atât de serios? În acest articol veți afla totul despre fiolele pentru păr, efectele, compoziția și eficacitatea acestora.

Fiole pentru păr - ce sunt acestea?

Fiolele pentru păr sunt flacoane mici, de obicei din sticlă, cu substanțe active. Aceste ingrediente se luptă cu căderea părului, starea lui slăbită și creșterea împiedicată. Preparatele stimulează circulația în foliculii de păr și întăresc bulbii de păr. Produsele care reduc căderea părului stimulează, de asemenea, creșterea părului nou. Fiolele pot fi achiziționate individual ca o injecție revitalizantă de unică folosință (este o fiolă de înfrumusețare) sau ca tratament complet pentru probleme mai grave. De obicei, o cutie conține o duzină de fiole.

Cum funcționează fiolele pentru păr?

Fiolele pentru păr funcționează în moduri diferite, în funcție de rolul lor în îngrijire. Cu alte cuvinte, fiolele care accelerează creșterea funcționează diferit decât cele care regenerează părul deteriorat și fiolele care ar trebui să inhibe căderea părului.

În general, fiolele hrănesc scalpul și stimulează creșterea părului în același timp. Acestea conțin o serie de ingrediente care stimulează metabolismul foliculului de păr care construiește cheratina, care este proteina de bază a părului. Fiolele ajută la întărirea fibrelor de colagen - fac firele de păr să fie mai bine atașate de rădăcinile lor. Părul nostru după tratament este mai rezistent la daune și alți factori externi adverși.

Tipuri de fiole pentru păr:

  • Fiole pentru păr pentru căderea părului - acesta este un grup de fiole cu cea mai mare gamă de alegeri atunci când vine vorba de acțiunea și ingredientele lor. Cele cu cele mai puternice substanțe care ajută la vindecarea alopeciei areata sunt disponibile în farmacii. Este recomandabil să vizitați un tricholog înainte de prima utilizare datorită acțiunii lor puternice. Alte formule mult mai ușoare care se ocupă de problemele sezoniere de căderea părului sunt disponibile în magazinele naturiste (compoziția lor se bazează în principal pe ingrediente vegetale, cum ar fi urzica sau coada-calului).
  • Fiole pentru păr care stimulează creșterea părului - un grup de produse care - în funcție de puterea și prețul lor - pot fi fie produse profesionale, utilizarea lor trebuie consultată cu un specialist, fie pe bază de ingrediente mai delicate care susțin bulbii de păr (cel mai adesea conțin extracte vegetale și vitamine din ardei roșu, ghimbir sau piper); astfel de tratamente sunt mai puțin eficiente, dar fiolele sunt, de asemenea, mult mai ieftine.
  • Fiole pentru regenerare a părului - aceste preparate conțin adesea vitamine din grupa B, minerale, uleiuri esențiale și extracte din plante. Sarcina lor este de a hrăni părul și de a îngriji delicat scalpul. Acest grup de fiole funcționează ca o mască de păr (ceva de genul unei măști faciale de banchet care înfrumusețează imediat fața). Cel mai adesea, fiolele pentru regenerare a părului sunt folosite individual pentru a înfrumuseța rapid părul și pentru a-i îmbunătăți starea înainte de o ieșire importantă în oraș.
    Fiolele pentru regenerare a părului trebuie utilizate o dată pe an pentru a întări părul (de exemplu, în vara fierbinte sau în timpul echinocțiului de primăvară sau toamnă). Fiolele vor fi apoi un remediu excelent pentru firele mate, ca se rup, fragile, neplăcute la atingere sau extrem de uscate. În cazul în care părul este deosebit de deteriorat, tratamentul poate fi utilizat mai des.
  • Fiole pentru păr pentru vindecarea scalpului - scalpul însuși poate avea nevoie și el de ajutor: poate fi uscat, afectat de mătreață sau de tot felul de iritații, poate avea mâncărimi sau poate fi predispus la alergii. Fiolele sunt capabile să combată mătreața și uscarea excesivă a scalpului, inclusiv psoriazisul și eczema și SUS (dermatita seboreică).

Când să apelați la fiolele pentru păr?

Fiolele pentru păr sunt un tratament serios pentru păr recomandat numai în cazul unei slăbiciuni severe a părului sau ca regenerare intensivă a părului deteriorat, extrem de slăbit, care cade excesiv. Nu este recomandabil să le folosiți ca înlocuitor pentru măștile de păr sau balsamurile pentru părul care nu are nevoie de o regenerare atât de puternică. Se datorează faptului că concentrația ingredientelor active în fiole este ridicată - uneori utilizarea lor poate deteriora părul în loc să îl ajute. De asemenea, trebuie să vă amintiți să nu utilizați mai multe tratamente în fiole în același timp, deoarece acțiunea lor se poate exclude reciproc.

Fiolele sunt o alegere bună atunci când observați simptome precum:

  • căderea bruscă, cronică foarte intensă a părului
  • defluvium sau căderea excesivă a părului
  • creșterea părului inhibată
  • slăbiciune generală și deteriorarea semnificativă a aspectului părului
  • probleme grave cu scalpul

Cum se utilizează fiolele pentru păr?

Instrucțiunile producătorului trebuie respectate întotdeauna în timpul aplicării fiolelor. Cel mai adesea, însă, instrucțiunile sunt foarte asemănătoare. Flacoanele sunt utilizate pe scalpul curat - preparatul este frecat pe el și nu se clătește. Datorită acesteia, substanțele conținute în flacon au mai mult timp pentru a lucra pe scalp și pentru a întări bulbii. De asemenea, este important să masați preparatul în piele. Masajul în sine stimulează circulația și accelerează absorbția substanțelor. Ca urmare, bulbii de păr devin mai sănătoși și mai puternici.

Fiolele pentru regenerare sunt utilizate într-un mod puțin diferit: aici o fiolă durează aproximativ două aplicații și preparatul trebuie aplicat pe întreaga suprafață a părului, frecându-l de la rădăcini până la capete. În acest fel, ingredientele vor fi mai bine absorbite și vor ajunge la fiecare parte a părului, făcând firele netede, lustruite și cuticulele părului închise. Părul trebuie clătit cu apă după timpul specificat de producător.

Cât de des ar trebui să folosiți fiole pentru păr?

Fiolele pentru păr trebuie tratate ca un tratament specializat pentru păr, astfel încât acestea trebuie să fie utilizate conform instrucțiunilor. Nu le folosiți mai mult decât este recomandat, deoarece poate duce la un rezultat complet opus decât cel dorit. Fiolele mai profesionale conțin adesea hormoni și o serie de substanțe puternice. Utilizarea pe termen lung poate avea un efect negativ asupra sănătății dumneavoastră. Datorită faptului că aceste produse au o acțiune foarte puternică, ar trebui să existe o pauză între fiecare tratament.

Ce fiole pentru păr sunt recomandate?

Această întrebare este una grea -fiecare scalp are nevoi diferite, astfel încât fiecare păr va reacționa diferit la un anumit tip de fiole și ingredientele conținute în ele. Înainte de a începe să utilizați fiolele, este întotdeauna bine să vizitați un specialist sau un tricholog. Persoana respectivă va verifica starea părului dvs. și pe această bază va fi ales tipul de tratament.

Ce fiole pentru păr să alegeți?

În primul rând, trebuie să țineți cont întotdeauna de starea părului, de nevoile acestuia și de ingredientele fiolelor. Ce face fiolele pentru păr bune?

Căutați cele cu ingrediente active de înaltă calitate, care sunt esențiale pentru păr. Consultați un expert pentru a afla ce ingrediente aveți cel mai mult nevoie. Acordați atenție și metodei de aplicare - nimeni nu dorește un produs dificil de utilizat. Verificați, prin urmare, dacă preparatul poate fi aplicat direct pe scalp. De asemenea, este important să verificați dacă producătorul a făcut ca aplicarea să fie cât mai simplă posibil - în special fiolele scumpe ar trebui să fie ușor de deschis și de utilizat.

De asemenea, trebuie să vă asigurați că pachetul complet este suficient pentru un tratament complet sau dacă aveți nevoie de mai mult și cât timp ar trebui să așteptați efectele dorite.

Fiole pentru păr - sunt eficiente?

Ar trebui să folosiți fiole pentru păr? Dermo-cosmeticele mai avansate sunt testate amănunțit pentru a se asigura că sunt sigure și eficiente. Fiolele bine alese, utilizate conform instrucțiunilor, ar trebui să ajute la multe probleme grave ale părului și scalpului.

Este important să recurgeți la fiole pentru păr numai atunci când aveți cu adevărat nevoie de ajutor mai puternic - vizitați un specialist care vă va sfătui cu privire la tipul fiolelor. Nu folosiți niciodată fiolele pentru păr ca o mască obișnuită de păr sau un balsam de păr. Ele sunt mult mai puternice, prin urmare, ar trebui să fie utilizate numai pentru probleme grave de păr.

Starea proastă a părului este adesea un avertisment că se întâmplă ceva în neregulă cu corpul dvs. Din acest motiv, ar trebui să încercați să aflați de ce starea părului dvs. s-a deteriorat. Căderea părului poate fi rezultatul stresului excesiv, al modificărilor hormonale sau al produselor cosmetice prost selectate. Înainte de a ajunge la fiole, analizați dacă un astfel de tratament intensiv este cu adevărat necesar pentru părul dvs.

Dacă nu sunt fiole de păr... atunci ce?

Așa cum am menționat, fiolele sunt un tratament serios pentru păr. Ampulele au adesea o compoziție destul de controversată, sintetică. Dacă vă decideți să le încercați, trebuie să fiți foarte atenți. Există și fiole pe bază de plante, deși nu sunt potrivite pentru toată lumea - nu funcționează bine pe părul decolorat sau vopsit.

O alternativă excelentă la fiole este uleiul de păr: acesta hrănește și curăță și scalpul, combate mătreața, uscăciunea și seboreea. Uleiurile conțin o serie de vitamine, acizi grași buni și fitosteroli. Acestea regenerează părul și stimulează bulbii capilari să lucreze. Uleiul ales în mod corespunzător poate inhiba căderea părului și stimula creșterea acestuia.

Dacă problemele dvs. de păr nu sunt rezultatul unor boli grave sau al unor modificări hormonale, încercați o alternativă mai sigură - un tratament de înfrumusețare complet cu uleiuri naturale.

Măștile sunt, de asemenea, capabile să întărească firul de păr. Trebuie doar să vă intensificați îngrijirea părului o dată pe săptămână și să recurgeți la una dintre cele cinci măști de păr perfecte de la Nanoil: aveți încredere în puterea măștilor profesionale care pot fi folosite fără efort acasă. Alegeți o mască de reparare intensivă, bogată în keratină sau ulei de argan. De asemenea, puteți încerca mătasea lichidă super-fină sau cărbunele detoxifiant, care crește volumul și strălucirea părului. Un efect hidratant este asigurat și de masca cu alge.

De unde să cumpărați fiolele?

Fiolele profesionale pentru păr seamănă mai mult cu medicamentele decât cu produsele cosmetice, motiv pentru care sunt disponibile în principal în farmacii sau saloane profesionale de coafură. De asemenea, le puteți cumpăra de pe Internet. Înainte de a face acest lucru, consultați un specialist care ar putea examina compoziția produselor pe care doriți să le cumpărați. Este o idee bună să verificați și recenziile fiolelor în prealabil.

Nu ezitaţi să ne împărtăşiţi opinia dumneavoastră despre articole.


Comentarii: #0


Adăugaţi comentariul. Acesta va fi publicat după ce va fi aprobat de moderator.
Ulei de ricin
Ulei de jojoba
Ulei de argan
Politica de Confidențialitate

Website-ul nostru folosește module cookie și module cookie terțe pentru utilizarea instrumentelor externe. În cazul în care utilizatorul nu își dă consimțământul, doar modulele cookie esențiale vor fi folosite. Puteți schimba setările browserului dumneavoastră în orice moment. Vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookie?

Politica de Confidențialitate