„Ador acest produs multifuncțional! Un ulei care tratează toate problemele apărute la nivelul părului și pielii.”
Irina
Produs cu ulei de argan Nanoil filmat cu câteva nuci de argan în fundal

Ulei de argan
Argan Oil

100% organic | Nerafinat | Presat la rece

INCI: Argania Spinosa Kernel Oil
Dimensiune: 50 ml

Conţine peste 100 de substanţe preţioase care fac acest ulei un antioxidant puternic. Este un ulei natural de înfrumuseţare care întârzie procesul de îmbătrânire, hidratează şi, de asemenea, îmbunătăţeşte supleţea şi elasticitatea pielii. Uleiul de argan este răspunsul pentru a accelera procesului de creştere a părului şi pentru a reda strălucirea podoabei capilare. Perfect pentru tipurile de ten uscat, sensibil, matur, predispus la acnee şi deteriorat. De asemenea, uleiul de argan este un ser eficient pentru ten şi ochi. Este certificat de Ecocert – o etichetă recunoscută la nivel global, atribuită produselor cosmetice naturale de cea mai bună calitate.

- +

Arborii de argan cresc în regiunile de nord-est ale Marocului. Aceştia sunt foarte apreciaţi şi nu fără un motiv întemeiat sunt denumiţi „Arborii Vieţii”. Datorită nucilor se obţine Aurul Lichid al Marocului, cel mai recunoscut ulei de înfrumuseţare.

ULEIUL DE ARGAN NANOIL

Uleiul de argan lansat de NANOIL este un ulei natural obţinut prin presare la rece; este nerafinat şi 100% organic. Astfel, fiecare picătură din acest ulei preţios conţine esenţa a ceea ce este mai bun în nucile proaspete ale arborelui de Argan.

Ce conţine uleiul de argan?

Uleiul de argan este o sursă valoroasă de acizi graşi nesaturaţi (aproximativ 80%). Conţine acid lonoleic din grupul omega-6 şi acid oleic din grupul omega-9; prin urmare, este potrivit pentru orice tip de piele şi păr. Uleiul este recunoscut pentru concentraţia sa ridicată de vitamina E, caroteni, squalenă şi butyrospermon (protecţie solară), precum şi multe alte substanţe active.

Cum acţionează uleiul de argan?

  • Reduce aspectul ridurilor şi încetineşte procesul de îmbătrânire a pielii.
  • Încetineşte căderea excesivă a părului.
  • Ser pentru ten, corp şi păr perfect.
  • Neutralizează radicalii liberi.
  • Îngrijeşte şi protejează pielea înainte şi după expunerea la soare.
  • Stimulează procesul de auto-reînnoire celulară.
  • Hidratează şi previne pierderea de apă.
  • Consolidează şi îmbunătăţeşte supleţea şi elasticitatea pielii.
  • Hrăneşte şi întăreşte părul; îmbunătăţeşte aspectul şi structura părului.
  • Redă strălucirea naturală şi accelerează procesul de creştere a părului.

Pentru utilizarea la nivelul părului

Uleiul de argan Nanoil este un tratament perfect pentru hidratarea tuturor tipurilor de păr. Protejează părul împotriva aerului cald generat de uscător şi radiaţiilor UVA/UVB. De asemenea, uleiul are un impact pozitiv în ceea ce priveşte hrănirea părului slăbit, redând vitalitatea şi strălucirea, prevenind căderea şi accelerând, în acelaşi timp, procesul de creştere a părului. Uleiul de argan îngrijeşte bine părul vopsit, întăreşte şi previne despicarea vârfurilor.

Pentru utilizarea la nivelul corpului

Aplicarea regulată a uleiului de argan la nivelul pielii ajută la combaterea celulitei. Acesta este un ulei de ridicare şi regenerare care întinereşte pielea. De asemenea, poate fi adăugat în apa băii înainte şi după expunerea la soare. Uleiul asigură supleţe, hidratare şi fermitate, reducând totodată aspectul vergeturilor, cicatricilor, acneei şi afecţiunilor de piele precum psoriazisul.

Pentru utilizarea la nivelul tenului

Uleiul de argan este perfect pentru îngrijirea tenului: poate fi aplicat pe toată faţa sub forma unui ser înainte de culcare sau ca un produs suplimentar în cremele de zi şi/sau de noapte. Proprietăţile sale anti-îmbătrânire asigură un aspect plin de prospeţine în zona ochilor, întârzie apariţia ridurilor şi redă supleţea pielii.

Îngrijirea picioarelor

Înlocuieşte crema de picioare şi îngrijeşte pielea călcăielor. Este potrivit pentru băile de relaxare şi hidratare ale picioarelor. Uleiul hidratează şi regenerează pilea uscată şi crăpată a picioarelor şi protejează împotriva zgârieturilor.

Îngrijirea unghiilor

Uleiul de argan hrăneşte, întăreşte şi este recunoscut ca cel mai bun tratament pentru unghiile fragile, slăbite şi deteriorate. Puteţi înmuia unghiile în ulei cald sau îl puteţi masa în fiecare zi la nivelul patului unghiei.

Instrucţiuni de păstrare:

Uleiul de înfrumuseţare trebuie sigilat bine şi păstrat într-un loc uscat şi rece. Menţineţi departe de lumina soarelui.

Logo Ecocert

Uleiul de argan folosit în produsele Naoil este certificat de Ecocert.

Nu-mi amintesc să fi folosit un ulei cosmetic multifunțional ca acesta! Pielea mea s-a îndrăgostit de acest produs încă de la prima aplicare. Oferă un efect imediat de piele hidratată și fermă. În timp, elimină liniile fine. Pielea, de asemenea, devine mai suplă. Nu mă voi despărți niciodată de acest ulei de argan!
Bianca, 39 de ani
Două lucruri m-au determinat să cumpăr uleiul de argan Nanoil: unul este formula complet naturală și celălalt este certificatul Ecocert. Pentru mine, acesta este un produs incredibil, economic pe care îl recomand tuturor prietenlor mele.
Cătălina, 45 de ani
Uleiul de argan a eliminat electrizarea părului meu, astfel încât acum are un aspect superb. Nicio mască nu a avut efecte atât de benefice asupra părului meu precum acest ulei. Îl recomand celor care doresc un păr mai sănătos și mai frumos.
Monica, 31 de ani
Literalmente, acesta este cel mai bun ulei vegetal pe care l-am încercat!!! De când a devenit o parte esențială a rutinei mele de frumusețe, părul meu crește nebunește!
Alexandra, 21 de ani
Femeie blondă prezentând o sticlă de ulei de argan Nanoil Femeie care deschide o sticlă de ulei de argan Prim-plan pe o mână care ține o sticlă de ulei Nanoil Femeie blondă ținând în mână o sticlă mică de ulei de frumusețe Femeie privind în jos ținând o sticlă de ulei Nanoil Femeie zâmbitoare și-a aplicat puțin ulei pe față folosind un picurător Femeie ținând în mână o sticlă de ulei Nanoil Vedere din spate a unei femei care ține un ulei de frumusețe Vedere din spate a unei femei care aplică un produs de înfrumusețare pe umăr folosind un picurător Femeie privind în jos la sticla deschisă de ulei de argan Femeie cu părul creț ținând în mână o sticlă de ulei Nanoil Femeie cu părul înfășurat într-un prosop ținând o sticlă cu un produs de frumusețe Femeie zâmbitoare ținându-și telefonul mobil și o sticlă de ulei de frumusețe
logo - elle

“Femeile care preţuiesc produsele versatile de frumuseţe şi îngrijirea personală, care sunt în armonie cu natura, vor considera Nanoil un articol esenţial în trusa lor de machiaj.”

logo - glamour

“Se pare că natura are soluţia pentru toate problemele de frumuseţe, iar Nanoil, evident, a reuşit să o găsească.”

logo - cosmopolitan

“Nanoil înţelege nevoile femeilor şi a dezvoltat formule care ne permit să ne bucurăm de tratamente de înfrumuseţare care sunt departe de a fi problematice şi complicate.”

logo - playboy

“Nanoil a fost, de asemenea, dezvoltat ţinând cont de principiile adevăratei îngrijiri personale a bărbaţilor – rapidă, eficientă şi relevantă.”

logo - harpersbazaar

“Relaxează-te și lasă experții să-și facă treaba. Nanoil înseamnă mai mult decât produse de frumusețe, oferind ingrediente de calitate. De asemenea, aceste produse oferă corpului absolut tot ce are nevoie pentru nutriție, regenerare și consolidare.”

logo - wizaz

“Nanoil este cea mai bună soluție – amestecuri selectate cu atenție de ingrediente, toate perfect potrivite pentru orice tip de piele și păr.”

FAQ - Întrebări frecvente

1.Cum se aplică ULEIUL DE ARGAN NANOIL?

Uleiurile naturale sunt produse cosmetice versatile: pot fi aplicate la nivelul corpului, tenului şi părului, masate la nivelul mâinilor şi unghiilor sau adăugate în apa de baie. Utilizarea acestora nu are limite şi puteţi potrivi tipul de îngrijire conform preferinţelor personale.

2.Uleiul de înfrumuseţare DE ARGAN NANOIL oferă o îngrijire adecvată părului şi pielii?

Uleiurile de înfrumuseţare diferă în ceea ce priveşte concentraţia de vitamine, acizi graşi şi alte substanţe preţioase. Vizitaţi website-ul nostru pentru a afla proprietăţile unice ale acestora şi selectaţi uleiul care îndeplineşte cel mai bine nevoile părului şi pielii dumneavoastră.

3.Care este data de expirare a ULEIULUI DE ARGAN NANOIL?

Uleiurile NANOIL sunt eficiente, iar cât de repede le consumaţi depinde de nevoile dumneavoastră individuale. Data de expirare a fiecărui ulei este indicată pe pachet.

4.Din ce este alcătuit ULEIUL DE ARGAN NANOIL?

Uleiul de argan lansat de Nanoil este un ulei natural, obţinut prin presare la rece. Este un ulei nerafinat şi 100% organic şi prezintă cele mai bune proprietăţi de înfrumuseţare, acesta fiind certificat de Ecocert. Asfel, uleiul îşi meţine toate substanţele preţioanse şi este o esenţă pură a ceea ce este mai bun în nucile proapete ale arborelui de argan. ULEI DE ARGAN NANOIL INCI: Argania Spinosa Kernel Oil

5.Pot combina ULEIUL DE ARGAN NANOIL cu alte uleiuri de înfrumuseţare?

Sigur că da. Uleiurile naturale combinate creează cele mai bune amestecuri, bogate în substanţe adiţionale (vitamine, minerale, acizi graşi). Acestea acţionează împreună pentru ca dumneavoastră să puteţi beneficia de cea mai bună îngrijire naturală personalizată. Se sugerează combinarea uleiurilor pentru, de exemplu, metoda de curăţare a tenului cu ulei şi crearea unor produse de frumuseţe acasă.

6.Cum păstrez ULEIUL DE ARGAN NANOIL?

După utilizarea uleiului, asiguraţi-vă întotdeauna că recipientul este bine închis. Încercaţi să păstraţi uleiul într-un loc rece.

Fotografie cu uleiuri Nanoil și catalog de produse pe un fundal alb
Sunteți specialist în industria frumuseții și aveți întrebări despre posibilități de cooperare?
Cererea dumneavoastră a fost trimisă cu succes.
Agentul nostru de vânzări vă va contacta în curând.
Politica de Confidențialitate

Website-ul nostru folosește module cookie și module cookie terțe pentru utilizarea instrumentelor externe. În cazul în care utilizatorul nu își dă consimțământul, doar modulele cookie esențiale vor fi folosite. Puteți schimba setările browserului dumneavoastră în orice moment. Vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookie?

Politica de Confidențialitate