Nanoil

Singurul potrivit pentru nevoile tale
NANOIL pentru păr cu porozitate scăzută

Aranjare mai ușoară, datorită particulelor uleiului care îmblânzesc părul

Tratamentul nu încarcă părul predispus la mătreață sau care se îngrașă ușor

Crește volumul și nu încarcă părul încărcat de produse necorespunzătoare

pH echilibrat pH al scalpului și stimularea creșterii părului

NANOIL PENTRU PĂR
CU POROZITATE REDUSĂ

Vrei să vezi cât de uimitor acționează Nanoil?

- +

PĂRUL MEU ARE POROZITATE SCĂZUTĂ – CE ÎNSEAMNĂ ASTA?

Structura
părului
Structura
părului

Are nevoie de îngrijire potrivită

O îngrijire inadecvată sau lipsa acesteia, poate da peste cap echilibrul de apă și lipide și drept urmare, să-l slăbească. Ingrediente de produse de păr nu pot penetra, din cauza structurii parului. Prin urmare, este dificil de a hrăni parul cu porozitate scăzută. Formula NANOIL a fost bazat pe uleiuri naturale abundând în acizi grași saturați și substanțele active, cele mai eficiente esențiale pentru a părului cu porozitate redusă și hrăni părul în interior.

Are nevoie de protecție non-stop

Părul cu porozitate scăzută este afectat de o mulțime de factori dăunători, de ex. razele UV, căldura și toxinele. Livrarea de protecție permanentă fără a cântări în jos este crucială în îngrijirea părului dumneavoastră. NANOIL pentru păr porozitate scăzută va proteja coafura împotriva deteriorării și porozitate mai mare, datorită uleiurilor care conțin natural de protecție solară și de a crea un strat protector pe suprafața părului selectat cu atenție.

Coafura nu rezistă

Să-ți aranjezi părul este problematic, deoarece structura lui face acest lucru mai dificil, limitează acțiunea produselor de îngrijire a părului și temperatura înaltă a uscătoarelor de păr și a ondulatoarelor nu îi permite să-și schimbe textura. NANOIL este un elixir delicat care face ca stilizarea părului să fie ușoară pentru părul cu porozitate scăzută.

FĂRĂ LIMITE DATORITĂ NANOIL!

Uleiul de păr inovator cooperează cu părul cu porozitate scăzută. Nanoil pentru păr cu porozitate scăzută conține o compoziție ideală de nouă uleiuri naturale abundând în acizi grași. păr supărător, drept, și grele nu va mai fi o problemă. Imaginația ta va fi singura limită de acum încolo.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

NANOIL pentru păr cu porozitate scăzută acționează pe suprafața părului și penetrează rădăcinile pentru a le repara, face mai puternice și a le hrăni de la rădăcină. Părul este ridicat; așadar, scalpul poate respira, celulele sunt fortificate, bulbii de păr funcționează fără probleme și producerea excesivă de sebum este stopată. Este cel mai bun tratament pentru părul tău – convinge-te de una singură!

NANOIL PENTRU PĂR
CU POROZITATE REDUSĂ

Definește frumusețea părului tău!

- +

PUTEREA NATURII PENTRU BUNĂSTAREA PĂRULUI TĂU

Vezi compoziția NANOIL pentru păr cu porozitate scăzută

Doar Nanoil oferă o compoziţie bine echilibrată de uleiuri naturale şi ingrediente adiţionale de îngrijire. Datorită combinării acestora în proporţii adecvate, uleiurile prezintă proprietăţi incredibile. Convingeţi-vă singure că doar uleiuirile bine selectate, cu compoziţie corespunzătoare pot îmbunătăţi aspectul părului mai eficient ca niciodată.

ULEI DE CEDRU – previne pierderea părului

Extras din nuci din pini Siberieni. Normalizează funcționarea glandelor sebacee ale scalpului, reacționează împotriva pierderii părului, luptă împotriva mătreței și dă volum.

ULEI DE COCOS – protejează fibrele părului

Structura acestuia seamănă cu proteinele din părul uman. Uleiul împiedică volumul cuticulelor să crească și previne creșterea porozității părului. Oferă proprietăți hrănitoare, vitalitate, suplețe și luciu. Uleiul de cocos include SPF 10 natural.

ULEI DE ARGAN – protejează împotriva căldurii

Extras din nuci de Argania. Cunoscut ca lichidul de aur al Marocului. Protejează părul împotriva deteriorării termice și mecanice. Are acțiune antioxidantă, oferind vitalitate.

ULEI DE RICIN – stimulează creșterea părului

Obținut din semințe de ricin. Ulei cu calități extraordinare. Ajută la creșterea părului, previne căderea părului și repară bulbii de păr. Uleiul de ricin conferă strălucire și protejează culoarea naturală a părului.

UNT DE SHEA – previne uscarea părului

Extras din nuci de shea. Are proprietăți de hidratare excelente. Creează o barieră protectoare care reduce pierderea de apă, oferă luciu, elasticitate și finețe.

ULEI DE MARACUJA – încetinește îmbătrânirea

Extras din semințe de fructul pasiunii. Potențialul antioxidant este de două ori mai puternic decât cel al altor uleiuri. Menține vitalitatea părului, încetinește procesul de îmbătrânire, conferă elasticitate și îmblânzește părul.

ULEI DE BABASSU – ajută la pieptănare și aranjare

Extras din nuci de palmier brazilian – Attalea cohune. Penetrează cu ușurință părul, îl face fin, ajută la descâlcire și stilizare fără să-l pleoștească. Uleiul de babassu protejează vârful firelor de păr și te scapă de vârfuri despicate.

ULEI DE MONOI – protejează împotriva factorilor externi dăunători

Macerarea florilor de Gardenia Tahitiene. Face stratul de apă-lipide mai puternic, oferă hidratare, elasticitate și finețe. Uleiul de Monoi oferă un strat mătăsos părului care-l protejează de factorii dăunători.

UNT DE CUPUACU – crește elasticitatea părului

Presat din semințe de copac Amazonian – Theobroma grandiflorum. Oferă hidratare de durată și are proprietăți calmante. Uleiul revitalizează, oferă rezistență și luciu și previne efectul static.

Puterea uleiurilor naturale îmbunătățite de:

Panthenol – de asemenea cunoscut drept pro-vitamina B5. Hidratează și face părul fin, lucios și îl descâlcește, oferind totodată volum.

Baicapil – substanță activă împotriva căderii părului. Este o combinație de ingrediente din plante care stimulează creșterea sinergetic. Baicapil întărește foliculii de par.

Kerastim – derivat de cistină creat pentru păr care cade. Stimulează metabolismul energetic al celulelor de keratină și face bulbii părului mai puternici.

Filtru UV – protejează structura părului sensibilă la razele UV dăunătoare. Acesta reduce uscăciune, letargie și fragilității și previne deteriorarea cortexul parului.

Vitamina A – retinol care îmbunătățește munca celulelor din structura părului. Previne pierderea excesivă a părului și ajută la creșterea părului.

Vitamina E – vitamina tinerilor care oferă puternice proprietăți antioxidante. Ea lupta împotriva radicalilor liberi, oferă substanțe nutritive la celule și stimulează creșterea părului.

Nanoil este cel mai bun ulei pentru păr pe care l-am încercat. Ador să-mi aranjez părul dar mereu am avut probleme cu el. Părul meu este incapabil să se onduleze și orice ondulator am folosit, n-am reușit niciodată să am bucle. De asemenea mi-a fost frică să nu-l deteriorez de la temperatura prea mare. Uleiul de păr Nanoil îmi permite să îmi aranjez părul în orice fel doresc. Protejează excelent coafura și după aplicare părul meu e așa de...! Nu pot să mă opresc de la a mă privi în oglindă.

Cosmina, 34

Părul gras era cea mai mare problemă a mea. Fără volum, lipsit de vitalitate, pur și simplu enervant. Am cumpărat Nanoil și totul s-a schimbat! Mi-a vindecat scalpul și mi-a întărit rădăcinile. Coafura mea are mult mai mult volum acum! Mă simt ca un model dintr-o reclamă la produse pentru păr.

Georgeta, 20

Vara părul meu se deshidratează foarte repede, mai ales pentru că stau într-o regiune foarte caldă și călătoresc mult. E greu să mă înțeleg cu el pentru că se pleoștește foarte ușor. Am testat sute de cosmetice și fără nici un rezultat. Am un păr frumos, gros și voluminos de când am început să folosesc Nanoil. Soarele nu mai reprezintă o problemă acum!

Stela, 46

NANOIL PENTRU PĂR
CU POROZITATE REDUSĂ

Tine-ți părul sub control!

- +

Ai grijă de părul tău cu NANOIL!

Părul cu porozitate scăzută are nevoie de hrană și protecție complexă. Formula uleiuri meticulos selectate în acizi saturați abundând vă permite să se bucure de păr frumos, fără griji cu privire la daune. Nu uitați porozitatea părului se poate agrava. Asigurați-vă că părul nu-și pierde starea - hrăni, repararea și întărește-l prin utilizarea de ulei de păr nostru.

NANOIL facilitează tratarea părului cu porozitate scăzută, care este non-elastic și dificil de stilizat. În cazul în care utilizați uleiul în mod regulat, se va accelera creșterea ta părului, crește corpul său, fără să suprasolicite. Mulțumită NANOIL, vă veți bucura de păr moale neted și catifelat. Complex de uleiuri vegetale perfect selectate care vor lucra ca cel mai bun stilist pentru părul tău.

Păr sănătos şi strălucitor?
Este posibil
în 30 de zile!

FAQ - Întrebări frecvente

1.Cum ar trebui să utilizaţi Nanoil pentru păr cu porozitate redusă?

În funcţie de lungimea părului, aplicaţi până la cinci picături de NANOIL şi distribuiţi uniform la nivelul părului şi scalpului. Lăsaţi uleiul să acţioneze timp de o oră sau mai mult. Apoi spălaţi părul.

Tratamentul de păr cu ulei NANOIL poate fi mai intensiv dacă aplicaţi amestecul pe părul şi scalpul umed şi curat.

Uleiul poate fi, de asemenea, utilizat de bărbaţi. Aplicaţi în caz de calviţie sau pentru îngrijirea bărbii.

Instrucţiuni detaliate pas cu pas pot fi găsite în postarea de blog: "Cum se utilizează uleiul de păr Nanoil?"

2.Cui i se potriveşte formula Nanoil pentru păr cu porozitate redusă?

Compoziţia uleiului de păr NANOIL are la bază uleiuri vegetale naturale, prin urmare, poate fi aplicat de oricine. Este potrivit în egală măsură femeilor, cât şi bărbaţilor (inclusiv pentru îngrijirea bărbii).

Determinaţi porozitatea părului dumneavoastră şi selectaţi uleiul perfect. NANOIL pentru păr cu porozitate redusă a fost creat pentru părul greu, aspru şi des, care este gras şi dificil de stilizat.

3.Scalpul meu este sensibil. Ar trebuie să folosesc NANOIL?

Formula sigură NANOIL este recomandată pentru orice persoană care doreşte să-şi îngrijească părul. Nu irită şi nu provoacă alergii; de asemenea, nu provoacă reacţii adverse, prin urmare, formula sa organică este potrivită chiar şi pentru persoanele cu scalp sensibil. Uleiul de păr NANOIL înfrumuseţează părul şi tratează scalpul; prin urmare, se recomandă aplicarea acestuia la nivelul zonelor problematice ale capului.

4.Care este data de expirare a Uleiului de păr Nanoil?

Un recipient de Ulei de păr NANOIL durează aproximativ 3-4 luni. Se recomandă utilizarea produsului înainte de data indicată pe pachet.

5.Din ce este alcătuit ULEIUL DE PĂR NANOIL pentru păr cu porozitate redusă?

Uleiurile de păr NANOIL conţin doar substanţe natuarle. În fiecare versiune de ulei, veţi găsi uleiuri bine echilibrate, îmbogăţite cu amestecuri hrănitoare, responsabile pentru activarea foliculilor de păr şi stimularea creşterii părului. De asemenea, uleiurile prezinte filtru UV şi vitamine preţioase (A şi E). Fiecare versiune NANOIL prezintă cea mai bună compoziţie de substanţe, potrivite perfect tipului dumneavoastră de păr.

NANOIL LOW Porosity INCI - Pinus Sylvestris Leaf Oil, Cocos Nucifera Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Passiflora Edulis Seed Oil, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Tetrasodium Disuccinoyl Cystine, Propanediol, Arginine, Lactic Acid, Glycine Soya Germ Extract, Triticum Vulgare Germ Extract, Orbignya Oleifera Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Panthenol, Aroma, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

6.Ce face ca NANOIL pentru păr cu porozitate redusă să fie diferit de alte uleiuri de păr?

Studiile clinice au demonstrat că părul are diferite niveluri de porozitate. NANOIL oferă trei versiuni de produs care variază în ceea ce priveşte conţinutul de ulei vegetal. Astfel, acţiunea acestora se concentrează pe necesităţile unui anumit tip de păr. NANOIL PENTRU POROZITATE REDUSĂ este un ulei care se potriveşte porozităţii (condiţiei) părului cu porozitate redusă.

7.Aplicarea regulată a uleiului Nanoil aduce efectele dorite?

Aplicarea uleiului NANOIL conform instrucţiunilor va produce efectele dorite cu condiţia ca uleiul să se potrivească structurii părului. Nici frecvenţa, nici cantitatea uleiului aplicat nu trebuie exagerate. Doar câteva picături de NANOIL sunt suficiente pentru a obţine o transformare incredibilă a părului.

8.Am terminat tratamentul. Ce urmează?

Aţi observat o îmbunătăţire semnificativă a condiţiei părului după doar un singur tratament NANOIL? Nu încetaţi utilizarea. Fiecare tip de păr (chiar şi cele foarte poroase) este expus în mod constant la acţiunea adversă a factorilor externi care pot înrăutăţi condiţia acestuia. Aplicaţi NANOIL preventiv chiar şi după terminarea tratamentului.

NANOIL PENTRU PĂR
CU POROZITATE REDUSĂ

Alegerea perfectă pentru părul tău!

- +