Nanoil

Singurul potrivit pentru nevoile tale
NANOIL pentru păr cu porozitate ridicată

Îndreaptă cuticulele de păr care asigură hidratarea și hrănirea părului și a scalpului

Regenerarea în profunzime a structurii de cheratină pentru părul deteriorat predispus la împărțirea capetelor

Perfect pentru părul fragil pentru a oferi elasticitate și netezire

Plin de luciu, catifelat, moale si cu un scalp mai sănătos

NANOIL PENTRU PĂR
CU POROZITATE RIDICAT

Descoperă secretul unui păr frumos

- +

AM PĂR CU POROZITATE RIDICATĂ – CE ÎNSEAMNĂ ASTA?

Structura
părului
Structura
părului

Părul are nevoie de regenerare în profunzime

Parul tău este într-o stare proasta din cauza mai multor motive - vopsire, aranjare termică, produse cosmetice inadecvate, factorii externi nocivi. Acestea toate slăbesc bulbului pilos și să perturbe echilibru lipidelor apă scalpului. În consecință, escaladează daune pe suprafața părului. NANOIL pentru păr de mare porozitate reconstruiește structura cheratina deteriorată a părului, întărește medulară și repară crăpăturile.

Părul are nevoie de protecție constantă

Firele cu porozitate mare sunt ridicate de la rădăcină. Prin urmare, parul este expus la daune mecanice și efectele nocive ale substanțelor care se confruntă cu nici o barieră protectoare. NANOIL este un remediu pentru o astfel de problemă. Tratamentul hrănește și regenerează chiar și firele cele mai deteriorate.

Părul și-a pierdut sănătatea și strălucirea

Părul deteriorat este o bătaie de cap - este creț, static, uscat, rigid și lipsit de strălucire. Toate încercările de îmbunătățire a stării sale cu produse cosmetice de aranjare se încheie cu eșec și doar agrava starea. NANOIL pentru păr de mare porozitate oferă fuioare cu luciu frumos, catifelare, umiditate, restabilește capacitatea de adaptare, și asigură luciu sănătos.

NANOIL TE SCAPĂ DE CAUZĂ PROBLEMEI

Părul cu porozitate ridicată necesită un ajutor de substanțe care asigură efecte puternice în profunzime. NANOIL pentru păr de mare porozitate conține șase uleiuri vegetale atent selectate abundând în acizi grași polinesaturați valoroase. Ele sunt îmbogățite cu un complex de ingrediente esențiale responsabile pentru intensificarea acțiunii produsului.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Bulbii de păr determină starea părului. NANOIL este singurul tratament care funcționează în cazul în care începe problema - de la nivelul scalpului. Acesta menține pH-ul propriu-zis, stimulează circulația sanguină, reaprovizionează cu nutrienți, și întărește bariera de protecție, prin îmbunătățirea stării de bulbi. NANOIL pentru păr de mare porozitate umple golurile și sigilii solzi. Are proprietăți antioxidante; De aceea, părul își păstrează tinerețea și capacitatea de adaptare pentru mai mult timp, se oprește care se încadrează, și crește mai repede.

NANOIL PENTRU PĂR
CU POROZITATE RIDICAT

Experimentează puterea uleiurilor naturale

- +

REGENERARE ÎN ARMONIE CU NATURA

Vezi compoziția elixirului NANOIL pentru păr cu porozitate ridicată

Doar Nanoil oferă o compoziţie bine echilibrată de uleiuri naturale şi ingrediente adiţionale de îngrijire. Datorită combinării acestora în proporţii adecvate, uleiurile prezintă proprietăţi incredibile. Convingeţi-vă singure că doar uleiuirile bine selectate, cu compoziţie corespunzătoare pot îmbunătăţi aspectul părului mai eficient ca niciodată.

ULEI DE MIGDALE – asigură echilibrul de apă-lipide

Ulei presat la rece din migdale dulci. Este un emolient uimitor și calmant. Formula ușoară a acestuia oferă hidratare în profunzime și hrănire și calmează iritațiile. Previne ruperea.

ULEI DE ARGAN – regenerează în profunzime și repară crăpăturile

Ulei valoros obținut din miez de copac de argan. Nu degeaba este numit lichidul de aur al Marocului. Regenerează cimentul intercelular și repară structura acestuia. Nu numai că repară șuvițele din interior, dar le și protejează.

ULEI DE LUMINIȚĂ DE SEARĂ – îmbunătățește starea scalpului

Este obținut din semințele mici ale florilor Oenothera. Are o influență pozitivă asupra funcționării celulelor scalpului. Previne pierderea de apă, elimină toxinele, calmează iritațiile, și susține tratamentul pentru problemele pielii.

ULEI DE AVOCADO – hidratează părul și intensifică luciul

Ulei din șapte vitamine, presat la rece din pulpa de avocado. Acest ingredient netezește fibra de păr și asigură un luciu frumos. Inhibă pierdere de apă, ceea ce contribuie la prevenirea încreți și fragilității. De asemenea, îmblânzește firele nedisciplinate.

ULEI DE MARACUJA – oferă efecte puternic antioxidante

Stoarse din semințe de fructul pasiunii, îmbunătățește scalpului și a părului elasticitate. Echilibrează procesele care au loc in interiorul celulelor si reglează secreția de sebum. Prin urmare, previne îngrășarea părului și a scalpului.

ULEI DE SEMINȚE DE BUMBAC – protejează vârfurile

Acest ulei derivă din semințe de bumbac. Acesta permite o transformare adevărată a părului. Este renumit pentru hidratare și proprietăți de înmuiere. De aceea, este recomandat pentru parul deshidratat cu capete deteriorate.

Puterea uleiurilor naturale îmbunătățită de:

Panthenol – dă un imbold regenerării părului, stimulează producția de cheratină (materialul natural care creează părul și pielea), calmează, oferă luciu și sporește culoarea.

Baicapil – stimulează activitatea celulelor chiar latente, ceea ce duce la apariția părului copil. Acesta asigură fire cu aspect tânăr și sănătos.

Cheratină – remediu pentru păr deteriorat. Participă la reconstruirea structurii de cheratină a părului și regenerează deteriorările.

Filtru UV – protejează părul împotriva radiațiilor nocive de soare, îmbătrânirea, și deshidratare.

Lanolina – un ingredient care lucrează bine cu structura pielii umane. Lubrifiază, înmoaie, îl face fin și oferă elasticitate părului deteriorat. Îmbunătățește luciul și intensitatea culorii.

Vitamina E – antioxidant foarte puternic care previne keratinizare si îmbătrânirea prematura a scalpului. Ea îmbunătățește strălucirea și îmbunătățește capacitatea de rezistență.

Kerastim – îmbunătățește metabolismul celulelor scalpului, în consecință oprește căderea părului, îmbunătățește densitatea și grăbește procesul de creștere a părului.

Mătase – substanță ușor responsabilă pentru facilitarea coafare. Ea hidratează și catifelează structura firului de păr. Face fire catifelată și asigură luciu remarcabil.

Procedurile de vopsire şi îndreptare efectuate cu regularitate mi-au deteriorat părul. Era imposibil de controlat şi arăta îngrozitor – tern, fragil, vârfuri despicate. M-am îndrăgostit de Nanoil de când l-am văzut. Este absolut incredibil!

Mirela, 23

Sănătatea părului meu era în pericol. Apoi am aflat de Nanoil. Uleiurile vegetale minunate și ingredientele mi-au redat vitalitatea părului. Obișnuia să fie tragic – uscat, aspru, casant și foarte despicat. Acum părul meu este perfect fin, moale și elastic.

Nicoleta, 27

După ce mi-am vopsit părul de prea multe ori, era într-o stare deplorabilă. Mama mea se lupta cu problemele legate de uscarea și ruperea constantă a părului. A început tratamentul cu Nanoil și mi-a cumpărat și mie unul. Am testat produsul în același timp... și am decis amândouă să mai cumpărăm încă o sticluță – efectele ne-au dat pe spate. Am reușit. Vom cumpăra mai multe sticluțe de Nanoil; cu siguranță!

Ştefania, 24

NANOIL PENTRU PĂR
CU POROZITATE RIDICAT

Găsește frumusețea cu NANOIL!

- +

REGENEREAZĂ-ȚI PĂRUL CU NANOIL

NANOIL funcționează pentru păr cu porozitate ridicată ca un plasture. Parul tău va rămâne puternic și sănătos mult timp după terminarea tratamentului. Ulei funcționează în mod cuprinzător cu privire la toate problemele legate de păr deteriorat și asigură regenerarea intensivă a structurilor de păr interioare.

Secretul eficienței sale constă în alegerea componentelor care funcționează în interiorul foliculului pilos, în loc doar pe suprafața părului. fire deteriorate și slăbit și recapete sănătatea, iar bariera lor protectoare este întărită. În consecință, șuvițele tale sunt rezistente, puternice, radiante și sănătoase, cu condiția semnificativ mai bună. NANOIL cântare sigilii și oferă fire cu finețe și strălucire. Regenerează chiar și părul cel mai deteriorat și îl face sănătos și frumos.

Păr sănătos şi strălucitor?
Este posibil
în 30 de zile!

FAQ - Întrebări frecvente

1.Cum ar trebui să utilizez NANOIL pentru păr cu porozitate ridicată?

În funcţie de lungimea părului, aplicaţi până la cinci picături de NANOIL şi distribuiţi uniform la nivelul părului şi scalpului. Lăsaţi uleiul să acţioneze timp de o oră sau mai mult. Apoi spălaţi părul.

Tratamentul de păr cu ulei NANOIL poate fi mai intensiv dacă aplicaţi amestecul pe părul şi scalpul umed şi curat.

Uleiul poate fi, de asemenea, utilizat de bărbaţi. Aplicaţi în caz de calviţie sau pentru îngrijirea bărbii.

Instrucţiuni detaliate pas cu pas pot fi găsite în postarea de blog: "Cum se utilizează uleiul de păr Nanoil?"

2.Cui i se potriveşte formula Nanoil pentru păr cu porozitate ridicată?

Compoziţia uleiului de păr NANOIL are la bază uleiuri vegetale naturale, prin urmare, poate fi aplicat de oricine. Este potrivit în egală măsură femeilor, cât şi bărbaţilor (inclusiv pentru îngrijirea bărbii).

Determinaţi porozitatea părului dumneavoastră şi selectaţi uleiul perfect. NANOIL pentru păr cu porozitate ridicată este perfect pentru părul uscat, extrem de deteriorat, vopsit şi oxigenat frecvent, aspru şi fragil, care cade excesiv, nu creşte, este mat şi lipsit de vitalitate.

3.Scalpul meu este sensibil. Ar trebuie să folosesc NANOIL?

Formula sigură NANOIL este recomandată pentru orice persoană care doreşte să-şi îngrijească părul. Nu irită şi nu provoacă alergii; de asemenea, nu provoacă reacţii adverse, prin urmare, formula sa organică este potrivită chiar şi pentru persoanele cu scalp sensibil. Uleiul de păr NANOIL înfrumuseţează părul şi tratează scalpul; prin urmare, se recomandă aplicarea acestuia la nivelul zonelor problematice ale capului.

4.Care este data de expirare a Uleiului de păr Nanoil?

Un recipient de Ulei de păr NANOIL durează aproximativ 3-4 luni. Se recomandă utilizarea produsului înainte de data indicată pe pachet.

5.Din ce este alcătuit ULEIUL DE PĂR NANOIL pentru păr cu porozitate ridicată?

Uleiurile de păr NANOIL conţin doar substanţe naturale. În fiecare versiune de ulei, veţi găsi uleiuri bine echilibrate, îmbogăţite cu amestecuri hrănitoare, responsabile pentru activarea foliculilor de păr şi stimularea creşterii părului. De asemenea, uleiurile prezintă filtru UV şi vitamine preţioase (A şi E). Fiecare versiune NANOIL prezintă cea mai bună compoziţie de substanţe, potrivite perfect tipului dumneavoastră de păr.

NANOIL HIGH Porosity INCI - Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Oenothera Biennis Oil, Paraffinum liquidum, Persea Gratissima Oil, Passiflora Edulis Seed Oil, Lanolin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Tetrasodium Disuccinoyl Cystine, Propanediol, Arginine, Lactic Acid, Glycine Soya Germ Extract, Triticum Vulgare Germ Extract, Gossypium Herbaceum Seed Oil, Panthenol, Aroma, Hydrolyzed Silk, Tocopheryl Acetate, Keratin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

6.Ce face ca NANOIL pentru păr cu porozitate ridicată să fie diferit de alte uleiuri de păr?

Studiile clinice au demonstrat că părul are diferite niveluri de porozitate. NANOIL oferă trei versiuni de produs care variază în ceea ce priveşte conţinutul de ulei vegetal. Astfel, acţiunea acestora se concentrează pe necesităţile unui anumit tip de păr. NANOIL PENTRU POROZITATE RIDICATĂ este un ulei care se potriveşte porozităţii (condiţiei) părului cu porozitate ridicată.

7.Aplicarea regulată a uleiului Nanoil aduce efectele dorite?

Aplicarea uleiului NANOIL conform instrucţiunilor va produce efectele dorite cu condiţia ca uleiul să se potrivească structurii părului. Nici frecvenţa, nici cantitatea uleiului aplicat nu trebuie exagerate. Doar câteva picături de NANOIL sunt suficiente pentru a obţine o transformare incredibilă a părului.

8.Am terminat tratamentul. Ce urmează?

Aţi observat o îmbunătăţire semnificativă a condiţiei părului după doar un singur tratament NANOIL? Nu încetaţi utilizarea. Fiecare tip de păr (chiar şi cele foarte poroase) este expus în mod constant la acţiunea adversă a factorilor externi care pot înrăutăţi condiţia acestuia. Aplicaţi NANOIL preventiv chiar şi după terminarea tratamentului.

NANOIL PENTRU PĂR
CU POROZITATE RIDICAT

Strălucire uluitoare!

- +