Nanoil

Ulei de ricin
Castor Oil

100% organic | Nerafinat | Presat la rece

INCI: Ricinus Communis Seed Oil
Dimensiune: 50 ml

Unul dintre cele mai bune uleiuri naturale de înfrumuseţare, perfect pentru accelerarea procesului de creştere a genelor, sprâncenelor şi părului. Utilizat de secole, uleiul de ricin se bucură recent de o reîntoarcere în glorie. În ciuda consistenţei dense, uleiul de ricin poate fi aplicat la nivelul părului, pielii, unghiilor, sprâncenelor şi genelor. Acesta întăreşte şi protejează împotriva deshidratării prin accelerarea procesului de creştere a părului. De asemenea, uleiul conferă strălucire şi netezeşte podoaba capilară. Este certificat de Ecocert - o etichetă recunoscută la nivel global, atribuită produselor cosmetice naturale de cea mai bună calitate.

- +

Se crede că Ricinus communis provine din Africa şi Orientul Mijlociu. Acesta este cultivat cu succes în clima tropicală, dar în majoritatea ţărilor este cultivat mai ales în scop decorativ. Uleiul de ricin este extras din nuci cu înveliş roşu şi ţepos şi utilizat în mod eficient pentru tratarea genelor, părului şi sprâncenelor.

ULEIUL DE RICIN NANOIL

Uleiul de ricin Nanoil este un ulei natural, obţinut prin presare la rece şi este nerafinat şi 100% organic. Astfel, fiecare picătură din acest produs cosmetic preţios conţine esenţa a ceea ce este mai bun în seminţele roşii de Ricinus communis.

CE CONŢINE ULEIUL DE RICIN?

Nouăzeci la sută din uleiul de ricin conţine acid gras organic, denumit acid ricinoleic, care nu poate fi găsit în alte uleiuri. Într-un procent ceva mai redus este concentraţia de acizi omega, totuşi, aceştia pot fi găsiţi împreună cu numeroase minerale şi vitamine (e.g. A şi E). Un aspect interesant este că uleiul de ricin este incredibil de similar cheratinei umane.

CUM ACŢIONEAZĂ ULEIUL DE RICIN?

  • Acţiune antibacteriană şi antifungică.
  • Accelerează creşterea genelor, sprâncenelor şi părului.
  • Hrăneşte, consolidează şi facilitează reconstrucţia.
  • Are proprietăţi de curăţare.
  • Lubrifiază prin menţinerea nivelul adecvat de hidratare.
  • Netezeşte, conferă fineţe şi intensifică strălucirea.
  • Protejează epiderma împotriva deteriorării.
  • Regenerează şi întăreşte unghiile.
  • Întunecă uşor nuanţa genelor şi părului.

Pentru utilizarea la nivelul părului

Cel mai frecvent, uleiul de ricin este aplicat pentru a obţine un păr mai puternic. Aplicarea cu regularitate a uleiului de ricin la nivelul scalpului stimulează creşterea părului şi previne căderea excesivă, eliminând în acelaşi timp riscul de calviţie. Acelaşi efect este obţinut la nivelul genelor şi sprâncenelor. În plus, uleiul este responsabil pentru menţinerea nivelului adecvat de hidratare, intensificând elasticitatea, culoarea naturală şi strălucirea părului. Masarea uleiului de ricin la nivelul părului combate despicarea vârfurilor şi deshidratarea podoabei capilare.

Pentru utilizare la nivelul genelor

Uleiul nu accelerează doar procesul de creştere a părului; uleiul de ricin are un efect similar la nivelul genelor şi sprâncenelor: stimulează alungirea şi întunecă în mod natural genele şi sprâncenele, conferindu-le volum. Este potrivit ca ser natural de gene şi sprâncene care consolidează, conferă elasticitate şi adaugă strălucire.

Pentru utilizarea la nivelul corpului

Uleiul de ricin este rar aplicat pe tot corpul din cauza densităţii ridicate. În orice caz, puteţi înmuia unghiile slăbite în ulei de ricin cald pentru a le regenera şi întări şi pentru a preveni crăparea acestora. De asemenea, este un ulei eficient pentru îngrijirea mâinilor şi eliminarea cuticulelor.

Pentru utilizarea la nivelul tenului

Datorită acţiunii sale antibacteriane şi faptului că este singurul ulei care poate fi combinat cu apă, uleiul de ricin este potrivit pentru curăţarea tenului. Acesta poate fi utilizat pentru îndepărtarea machiajului şi a altor impurităţi, inclusiv cele uleioase. Totuşi, este recomandată utilizarea în cantităţi mici şi spălarea cu apă caldă după aplicarea la nivelul tenului.

Instrucţiuni de păstrare:

Uleiul de înfrumuseţare trebuie sigilat bine şi păstrat într-un loc uscat şi rece. Menţineţi departe de lumina soarelui.

Uleiul de ricin utilizat în produsele Nanoil este certificat de Ecocert.

FAQ - Întrebări frecvente

1.Cum se aplică ULEIUL DE RICIN NANOIL?

Uleiurile naturale sunt produse cosmetice versatile: pot fi aplicate la nivelul corpului, tenului şi părului, masate la nivelul mâinilor şi unghiilor sau adăugate în apa de baie. Utilizarea acestora nu are limite şi puteţi potrivi tipul de îngrijire conform preferinţelor personale.

2.ULEIUL DE RICIN NANOIL oferă o îngrijire adecvată părului şi pielii?

Uleiurile de înfrumuseţare diferă în ceea ce priveşte concentraţia de vitamine, acizi graşi şi alte substanţe preţioase. Vizitaţi website-ul nostru pentru a afla proprietăţile unice ale acestora şi selectaţi uleiul care îndeplineşte cel mai bine nevoile părului şi pielii dumneavoastră.

3.Care este data de expirare a ULEIULUI DE RICIN NANOIL?

Uleiurile NANOIL sunt eficiente, iar cât de repede le consumaţi depinde de nevoile dumneavoastră individuale. Data de expirare a fiecărui ulei este indicată pe pachet.

4.Din ce este alcătuit ULEIUL DE RICIN NANOIL?

Uleiul de ricin Nanoil este un ulei natural, obţinut prin presare la rece. Este nerafinat şi 100% organic şi prezintă cele mai bune proprietăţi de înfrumuseţare, fiind certificat de Ecocert. Astfel, uleiul îşi menţine toate substanţele preţioase şi este o esenţă pură a ceea ce este mai bun în seminţele Ricinus communis. ULEI DE RICIN NANOIL INCI: Ricinus Communis Seed Oil

5.Pot combina ULEIUL DE RICIN NANOIL cu alte uleiuri de înfrumuseţare?

Sigur că da. Uleiurile naturale combinate creează cele mai bune amestecuri, bogate în substanţe adiţionale (vitamine, minerale, acizi graşi). Acestea acţionează împreună pentru ca dumneavoastră să puteţi beneficia de cea mai bună îngrijire naturală personalizată. Se sugerează combinarea uleiurilor pentru, de exemplu, metoda de curăţare a tenului cu ulei şi crearea unor produse de frumuseţe acasă.

6.Cum se păstrează ULEIUL DE RICIN NANOIL?

După utilizarea uleiului, asiguraţi-vă întotdeauna că recipientul este bine închis. Încercaţi să păstraţi uleiul într-un loc rece.