„Sincer, nu mă așteptam la rezultate atât de incredibile!”
Maria
Produs cu ulei de avocado Nanoil împușcat cu bucăți de avocado în jur

Ulei de avocado
Avocado Oil

100% organic | Nerafinat | Presat la rece

INCI: Persea Gratissima Oil
Dimensiune: 50 ml

Ulei natural de înfrumuseţate, denumit Uleiul celor 7 Vitamine (A, B, D, E, H, K, PP). Este recunoscut ca un elixir versatil şi hrănitor cu vitamine. Este absorbit bine şi hidratează intens pielea uscată. Uleiul revitalizează epiderma şi combate căderea părului. Este perfect pentru tratarea tenului uscat, sensibil şi matur, în special tenul care prezintă primele semne de îmbătrânire. Este certificat de Ecocert – o etichetă recunoscută la nivel global, atribuită produselor cosmetice naturale de cea mai bună calitate.

- + 0

Proprietăţile incredibile ale acestui fruct verde au fost cunoscute din anul 7000 î.Hr. în Mexic, de unde provine arborele de avocado. Fructul său este recunoscut ca cel mai hrănitor fruct din lume şi este inclus în categoria superalimentelor. Se pare că beneficiile de înfrumuseţare ale uleiului extras din acest fruct sunt la fel de remarcabile.

ULEI DE AVOCADO NANOIL

Uleiul de avocado lansat de Nanoil este un ulei de înfrumuseţare organic, presat la rece şi nerafinat, care oferă cele mai bune proprietăţi de înfrumuseţare, acesta fiind certificat de Ecocert. Astfel, uleiul îşi menţine cele mai preţioase componente şi este o esenţă pură a ceea ce este mai bun în pulpa fructului de avocado.

CE CONŢINE ULEIUL DE AVOCADO NANOIL?

Uleiul de avocado, în afara acizilor graşi preţioşi, conţine din abundenţă vitaminele A, B, D, E, H, K şi PP: niciun alt ulei nu este atât de bogat în aceste vitamine. Este recunoscut ca un ser eficient pentru îngrijirea tenului şi părului. În plus, uleiul oferă o concentraţie ridicată de squalenă (echilibrează funcţionarea glandelor sebacee), proteine şi minerale necesare pielii şi părului pentru a deveni frumoase şi bine îngrijite.

CUM ACŢIONEAZĂ ULEIUL DE AVOCADO NANOIL?

 • Se potriveşte perfect tenului şi părului: hidratează şi hrăneşte în profunzime.
 • Consolidează bariera lipidică a pielii.
 • Are efect antibacterian, antifungic şi antiviral.
 • Consolidează rădăcinile părului şi combate căderea părului.
 • Este o sursă de antioxidanţi naturali.
 • Are un efect anti-îmbătrânire puternic.
 • Reduce vizibilitatea ridurilor.
 • Netezeşte şi asigură supleţe pielii.
 • Combate decolorarea pielii.
 • Regenerează părul, intensifică strălucirea şi netezeşte.
 • Vindecă ţesutul pielii şi accelerează vindecarea pielii.
 • Ajută la tratarea afecţiunilor pielii precum psoriazisul şi eczemele.
 • Consolidează bariera naturală de protecţie a pielii.

Pentru utilizarea la nivelul părului

Perfect pentru hrănire şi regenerare; potrivit pentru părul cu porozitate medie şi ridicată. Uleiul de avocado va oferi părului vitamine şi acizi graşi preţioşi; îngrijeşte scalpul şi încetineşte seboreea. Consolidează părul, conferă strălucire şi vitalitate, hrăneşte vârfurile părului şi protejează podoaba capilară împotriva toxinelor.

Pentru utilizarea la nivelul corpului

Conferă ameliorare pielii uscate şi aspre, lipsite de fermitate şi elasticitate. Ameliorează pielea arsă de soare. În plus, are o capacitate bună de absorbţie şi creează un strat delicat, de ocluziune care netezeşte şi protejează pielea împotriva deshidratării. Uleiul de avocado poate fi aplicat în apa de baie sau utilizat ca ingredient de bază (ulei de transport) pentru uleiurile esenţiale. De asemenea, poate fi utilizat pentru a masa corpul şi pentru a trata zonele uscate de piele (coate, genunchi).

Pentru utilizarea la nivelul tenului

Uleiul de avocado echivalează cu cea mai bună îngrijire a tenului: îmbogăţeşte orice mască, cremă sau scrub facial – şi aceasta se aplică atât produselor cosmetice preparate acasă, cât şi produselor disponibile în farmacii. Acest ulei poate fi utilizat ca un ser de noapte pentru pielea uscată, ternă şi lipsită de strălucire, precum şi ca un ser de ochi. Este adăugat frecvent în măştile faciale pe bază de argilă. Atunci când este combinat cu ulei de ricin, devine o emulsie eficientă de îndepărtare a machiajului şi, în plus, poate regenera buzele crăpate, expuse la vânt şi temperaturi scăzute.

Îngrijirea mâinilor

Uleiul de avocado este potrivit pentru îngrijirea mâinilor. Poate înlocui cremele de mâini deoarece este eficient în îngrijirea pielii uscate şi crăpate. Poate fi adăugat în cremele şi măştile de mâini pentru a le intensifica acţiunea.

Îngrijirea picioarelor

Ameliorează chiar şi cele mai obosite picioare. Hidratează, regenerează şi protejează epiderma împotriva zgărieturilor. Perfect ca aditiv în apa de baie sau cremele de picioare.

Instrucţiuni de păstrare:

Uleiul de înfrumuseţare trebuie sigilat bine şi păstrat într-un loc uscat şi rece. Menţineţi departe de lumina soarelui.

Logo Ecocert

Uleiul de avocado utilizat în produsele Nanoil este certificat de Ecocert.

Oferă toate beneficiile unui ulei cosmetic fără a lăsa o senzație uleioasă, ceea ce cred că este foarte important. Îl aplic înainte de machiaj pentru un plus de hidratare.
Elena, 25 de ani
Sunt foarte mulțumită de rezultate pe care le oferă. Face tot ce mă așteptam să facă.
Nicoleta, 52 de ani
Este singurul produs cosmetic care A REUȘIT să reducă vizibilitatea liniilor fine.
Alice, 35 de ani
De când sufăr de psoriazid, mă consider o clientă pretențioasă. A fost extrem de dificil să găsesc un produs de frumusețe care să-mi ofere rezultatele dorite fără a provoca iritații. Din fericire, într-o zi am descoperit uleiul cosmetic Nanoil care m-a ajutat să elimin această problemă jenantă.
Cornelia, 27 de ani
Vedere laterală a unei femei cu o sticlă de ulei de avocado în prim plan Femeie ținând în mână o sticlă de ulei Nanoil Femeie ținând în mână o sticlă de ulei de avocado Femeie ținând o sticlă mică de sticlă chihlimbar Femeie zâmbitoare ținând o sticlă de ulei Nanoil Femeie care deschide o sticlă de ulei de avocado Femeie cu ochi de culoarea alunei ținând o sticlă de ulei de avocado Nanoil Femeie ținând în mână o sticlă de ulei de avocado Vedere laterală a unei femei care ține o sticlă de ulei de avocado Fotografie în cap cu o tânără femeie pe un pat ținând o sticlă de ulei de frumusețe Ținând în mână o sticlă de ulei de avocado Nanoil Femeie blondă zâmbitoare ținând o sticlă de ulei Nanoil Femeie blondă zâmbitoare ținând o sticlă de ulei Nanoil
logo - elle

“Femeile care preţuiesc produsele versatile de frumuseţe şi îngrijirea personală, care sunt în armonie cu natura, vor considera Nanoil un articol esenţial în trusa lor de machiaj.”

logo - glamour

“Se pare că natura are soluţia pentru toate problemele de frumuseţe, iar Nanoil, evident, a reuşit să o găsească.”

logo - cosmopolitan

“Nanoil înţelege nevoile femeilor şi a dezvoltat formule care ne permit să ne bucurăm de tratamente de înfrumuseţare care sunt departe de a fi problematice şi complicate.”

logo - playboy

“Nanoil a fost, de asemenea, dezvoltat ţinând cont de principiile adevăratei îngrijiri personale a bărbaţilor – rapidă, eficientă şi relevantă.”

logo - harpersbazaar

“Relaxează-te și lasă experții să-și facă treaba. Nanoil înseamnă mai mult decât produse de frumusețe, oferind ingrediente de calitate. De asemenea, aceste produse oferă corpului absolut tot ce are nevoie pentru nutriție, regenerare și consolidare.”

logo - wizaz

“Nanoil este cea mai bună soluție – amestecuri selectate cu atenție de ingrediente, toate perfect potrivite pentru orice tip de piele și păr.”

FAQ - Întrebări frecvente

1.Cum se aplică ULEIUL DE AVOCADO NANOIL?

Uleiurile naturale sunt produse cosmetice versatile: pot fi aplicate la nivelul corpului, tenului şi părului, masate la nivelul mâinilor şi unghiilor sau adăugate în apa de baie. Utilizarea acestora nu are limite şi puteţi potrivi tipul de îngrijire conform preferinţelor personale.

2.ULEIUL DE AVOCADO NANOIL oferă o îngrijire adecvată părului şi pielii?

Uleiurile de înfrumuseţare diferă în ceea ce priveşte concentraţia de vitamine, acizi graşi şi alte substanţe preţioase. Vizitaţi website-ul nostru pentru a afla proprietăţile unice ale acestora şi selectaţi uleiul care îndeplineşte cel mai bine nevoile părului şi pielii dumneavoastră.

3.Care este data de expirare a ULEIULUI DE AVOCADO NANOIL?

Uleiurile NANOIL sunt eficiente, iar cât de repede le consumaţi depinde de nevoile dumneavoastră individuale. Data de expirare a fiecărui ulei este indicată pe pachet.

4.Din ce este alcătuit ULEIUL DE AVOCADO NANOIL?

Uleiul de avocado, lansat de Nanoil este un ulei natural, obţinut prin presare la rece. Este un ulei nerafinat şi 100% organic, care prezintă cele mai bune proprietăţi de înfrumuseţare, acesta fiind certificat de Ecocert. Astfel, uleiul îşi menţine toate substanţele preţioase şi este o esenţă pură a ceea ce este mai bun în pupla fructului de avocado. ULEIUL DE AVOCADO NANOIL INCI: Persea Gratissima Oil

5.Pot combina ULEIUL DE AVOCADO NANOIL cu alte uleiuri de înfrumuseţare?

Sigur că da. Uleiurile naturale combinate creează cele mai bune amestecuri, bogate în substanţe adiţionale (vitamine, minerale, acizi graşi). Acestea acţionează împreună pentru ca dumneavoastră să puteţi beneficia de cea mai bună îngrijire naturală personalizată. Se sugerează combinarea uleiurilor pentru, de exemplu, metoda de curăţare a tenului cu ulei şi crearea unor produse de frumuseţe acasă.

6.Cum se păstrează ULEIUL DE AVOCADO NANOIL?

După utilizarea uleiului, asiguraţi-vă întotdeauna că recipientul este bine închis. Încercaţi să păstraţi uleiul într-un loc rece.

Fotografie cu uleiuri Nanoil și catalog de produse pe un fundal alb
Sunteți specialist în industria frumuseții și aveți întrebări despre posibilități de cooperare?
Cererea dumneavoastră a fost trimisă cu succes.
Agentul nostru de vânzări vă va contacta în curând.
Politica de Confidențialitate

Website-ul nostru folosește module cookie și module cookie terțe pentru utilizarea instrumentelor externe. În cazul în care utilizatorul nu își dă consimțământul, doar modulele cookie esențiale vor fi folosite. Puteți schimba setările browserului dumneavoastră în orice moment. Vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookie?

Politica de Confidențialitate