Nanoil

Singurul potrivit pentru toate nevoile tale
NANOIL pentru păr cu porozitate medie

Păr sănătos, hrănit și hidratat, care este supus pierderii de apă

Păr profund regenerat, cu foliculi puternici

Nutriție intensă, stimulare și creștere a părului slab

Ușor de pieptănat și aranjat, îmblânzit și plin de vitalitate

NANOIL PENTRU PĂR
CU POROZITATE MEDIE

Uimește cu un păr luminos

- +

AM PĂR CU POROZITATE MEDIE – CE ÎNSEAMNĂ ASTA?

Structura
părului
Structura
părului

Păr care necesită o îngrijire intensivă

Starea părului tău nu e la standarde optime. Bulbii acestuia sunt fragili, îți cade părul sau chiar nu mai crește. Părul tău are nevoie să devină mai puternic, are nevoie de hidratare în detaliu și reparare intensivă. Puterea uleiurilor vegetale naturale și nutrienții inovatori ai NANOIL pentru păr cu porozitate medie oferă un tratament intensiv care oprește căderea părului și îl face să crească.

Doar la un pas de un păr deteriorat

Este ușor de a deteriora structura cheratina interioară a părului de porozitate medie. solzii ridică, ceea ce este un semn că firele au nevoie de armare. Deranjate balanței de acid al scalpului rezultate în fuioare grase și care se încadrează în care pierd volumul. NANOIL pentru par de porozitate medie reglează activitatea glandelor sebacee, asigură recondiționarea părului și îmbunătățește stratul protector natural.

Departe de a fi perfect

Părul cu porozitate medie este problematic – lipsit de vitalitate, luciu, înfoiat și greu de pieptănat. Aranjarea unui astfel de păr cauzează probleme, și majoritatea produselor de stilizare doar înrăutățesc situația. NANOIL este un elixir de înfrumusețare care face părul să fie mai sănătos, puternic, rezistent, plin de luciu și mai lung.

PERMITE-I PĂRULUI TĂU SĂ UIMEASCĂ PRIN FRUMUSEȚEA SA

Te poți bucura de păr luminos și mătăsos. NANOIL pentru păr cu porozitate medie este un tratament inovator și profesional. Complexul de șase uleiuri naturale îmbogățite cu acizi grași omega și nutienți atent selectați, îi oferă părului tău un aspect frumos și sănătos.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Formula NANOIL pentru păr cu porozitate medie a fost creat pentru a penetra cele mai adânci părți ale scalpului și pentru a îmbunătăți circulația sângelui, menținând un nivel potrivit de hidratare și susținând mecanismele responsabile de funcționarea potrivită a barierei protectoare de lipide. De aceea NANOIL garantează un păr mai puternic și repararea în interiorul bulbului, prevenind despicarea și ruperea. Regenerează și face părul mai puternic, îi redă luciul și oferă protecție împotriva factorilor externi dăunători. Îmbunătățește aspectul părului și crește volumul.

NANOIL PENTRU PĂR
CU POROZITATE MEDIE

Îmbracă-ți părul în magie cu Nanoil

- +

ULEIURI NATURALE ÎN BĂTĂLIA PENTRU UN PĂR SĂNĂTOS

Vezi compoziția elixirului NANOIL pentru păr cu porozitate medie

Doar Nanoil oferă o compoziţie bine echilibrată de uleiuri naturale şi ingrediente adiţionale de îngrijire. Datorită combinării acestora în proporţii adecvate, uleiurile prezintă proprietăţi incredibile. Convingeţi-vă singure că doar uleiuirile bine selectate, cu compoziţie corespunzătoare pot îmbunătăţi aspectul părului mai eficient ca niciodată.

ULEI DE MACADAMIA – restaurează vitalitatea părului

Ulei extras din pulpa nucilor din copacul de macadamia. Este absorbit rapid în scalp și în foliculii de păr. Reglează secreția de sebum, calmează iritațiile, hrănește, hidratează, înmoaie și îmbunătățește rezistența părului.

ULEI DE ARGAN – protejează împotriva temperaturilor înalte

Ulei obținut din miezul de copac de argan. Conține antioxidanți care încetinesc procesele de îmbătrânire. Oferă protecție termică în timpul aranjării. Regenerează în profunzime structura de cheratină a părului slăbit.

ULEI DE MARULA – face părul mai puternic, oferindu-i un strat protector

Ulei african extras din miezul fructelor din copacul de Marula. Are grijă atât de scalp cât și de păr. Împuternicește bariera pielii de apă-lipide și îmbunătățește hidratarea. Protejează împotriva efectelor dăunătoare ale factorilor externi.

ULEI DE JOJOBA – reglează secreția de sebum

Ulei auriu presat din semințe de arbust de Simmondsia chinensis (Jojoba). Previne îngrășarea părului, oprind gradual secreția excesivă de sebum. Curăță pielea și vindecă mătreața. Este un remediu pentru scalp uscat și păr deshidratat.

ULEI DE MARACUJA – previne încrețirea și ușurează pieptănarea

Ulei produs din fructul pasiunii. Îmblânzește perfect șuvițele rebele de păr, oferă luciu și facilitează pieptănarea. Descrețește, oferă finețe și un luciu impresionant.

ULEI DE COCOS – descrețește părul și protejează vârfurile

Ulei presat la rece din pulpă de nuci de cocos. Protejează vârfurile, previne ruperea și deshidratarea și restaurează elasticitatea. Hrănește părul, îl vindecă, asigură finețe și oferă luciu.

Puterea uleiurilor naturale îmbogățite de:

Kerastim – stimulează producția de cheratină, materialul cheie de structurare care creează stratul exterior al pielii și părului. Împuternicește, oprește căderea părului și are o influență pozitivă asupra grosimii.

Baicapil – ingredient inovator care reduce căderea parului si îmbunătățește densitatea acestuia. Vitalizează foliculii și stimulează creșterea părului, mai puternic și sănătos.

Mătase – un ingredient cu proprietăți de înfrumusețare. Face părul fin, oferă elasticitate și sporește luciul multidimensional. Asigură o culoare de păr vividă.

Filtru UV – componentă protectoare care reduce efectele nocive ale radiaților ultraviolete. Împiedică părul să devină lipsit de vitalitate, să se rupă și să se usuce.

Vitamina A – comun cunoscută despre retinol. Îmbunătățește munca glandelor sebacee, elimină mătreața, face părul puternic și protejează bariera pielii de apă-lipide.

Vitamina E – un puternic antioxidant care inhibă procesul de îmbătrânire. Grăbește divizarea de celule. Șuvițele își păstrează forma.

Părul meu devenise plictisitor și cădea într-una. Nu am avut astfel de probleme, înainte și am ajuns la concluzia că starea sa s-ar fi agravat din cauza apei sărate si luminii soarelui. Din păcate, a fost greu să-mi coafurii arate ca obișnuia. Am avut un timp greu în căutarea pentru un produs ideal... Nanoil a lucrat pe parul meu modul în care producătorul a descris-o. ingrediente bune și formula generală foarte frumos mi-a luat pentru a cumpăra o altă sticlă. Ce-i cu efectele? Necrezut! Am toată inima-l recomand. Nici una dintre fete nu vor fi dezamăgite.

Daniela, 49

În cele din urmă, cineva a înțeles ideea de îngrijire a părului! Parul meu este minunat atunci când se aplică Nanoil. Este folosit pentru a fi subțire, strălucire mai puțin, și plictisitoare. Acum, este moale și netedă. Nu mă pot opri atinge. Am impresia că Nanoil va rămâne cu mine pentru totdeauna.

Mădălina, 34

Cu toții ne schimbăm odată cu trecerea timpului. Părul meu luat mai slab, care se încadrează; ea a pierdut strălucirea si starea acestuia. Am avut o impresie a fost subțierea repede. Nimic nu părea să funcționeze, așa că stoarsă mâinile mele. Numai Nanoil s-a dovedit de ajutor. Sunt extrem de fericită.

Raluca, 45

NANOIL PENTRU PĂR
CU POROZITATE MEDIE

Un păr care evocă senzații

- +

TRANSFORMARE COMPLETĂ A PĂRULUI CU NANOIL

NANOIL pentru păr de porozitate medie este o simbioză de știință și bogată tradiție ungerii. Lasă-ti parul să creadă că are nevoie de îngrijire exclusivă în valoare cu puterea de extracte din plante naturale. NANOIL elimina problemele legate de păr și toate semnele stării sale agravare - fragilității, deshidratare, monotonie, cad, sau chiar mătreață. Aceasta stimulează creșterea, oferă strălucire, netezește și îmbunătățește volumul, permițându-i să obțină un aspect sănătos.

Părul cu porozitate medie necesită îngrijire suplimentară. Modul în care firele vor apărea este în întregime până la tine. Tu decizi ce fel de îngrijire vă va oferi fuioare dumneavoastră. Du-te pentru un tratament nutritiv durificare cu NANOIL care îmbunătățește regenerarea celulelor deteriorate, le hrănește, și solzi sigilii. Puteți câștiga fire cu creștere rapidă, fără problema de pierdere a părului.

Păr sănătos şi strălucitor?
Este posibil
în 30 de zile!

FAQ - Întrebări frecvente

1.Cum se utilizează Nanoil pentru păr cu porozitate medie?

În funcţie de lungimea părului, aplicaţi până la cinci picături de NANOIL şi distribuiţi uniform la nivelul părului şi scalpului. Lăsaţi uleiul să acţioneze timp de o oră sau mai mult. Apoi spălaţi părul.

Tratamentul de păr cu ulei NANOIL poate fi mai intensiv dacă aplicaţi amestecul pe părul şi scalpul umed şi curat.

Uleiul poate fi, de asemenea, utilizat de bărbaţi. Aplicaţi în caz de calviţie sau pentru îngrijirea bărbii.

Instrucţiuni detaliate pas cu pas pot fi găsite în postarea de blog: "Cum se utilizează uleiul de păr Nanoil?"

2.Cui i se potriveşte formula Nanoil pentru păr cu porozitate medie?

Compoziţia uleiului de păr NANOIL are la bază uleiuri vegetale naturale, prin urmare, poate fi aplicat de oricine. Este potrivit în egală măsură femeilor, cât şi bărbaţilor (inclusiv pentru îngrijirea bărbii).

Determinaţi porozitatea părului dumneavoastră şi selectaţi uleiul perfect. NANOIL pentru păr cu porozitate medie este perfect pentru părul normal, slăbit, cu tendinţă de despicare a vârfurilor şi care este delicat, lipsit de strălucire, electrizat şi subţire.

3.Scalpul meu este sensibil. Ar trebuie să folosesc NANOIL?

Formula sigură NANOIL este recomandată pentru orice persoană care doreşte să-şi îngrijească părul. Nu irită şi nu provoacă alergii; de asemenea, nu provoacă reacţii adverse, prin urmare, formula sa organică este potrivită chiar şi pentru persoanele cu scalp sensibil. Uleiul de păr NANOIL înfrumuseţează părul şi tratează scalpul; prin urmare, se recomandă aplicarea acestuia la nivelul zonelor problematice ale capului.

4.Care este data de expirare a Uleiului de păr Nanoil?

Un recipient de Ulei de păr NANOIL durează aproximativ 3-4 luni. Se recomandă utilizarea produsului înainte de data indicată pe pachet.

5.Din ce este alcătuit ULEIUL DE PĂR NANOIL pentru păr cu porozitate medie?

Uleiurile de păr NANOIL conţin doar substanţe natuarle. În fiecare versiune de ulei, veţi găsi uleiuri bine echilibrate, îmbogăţite cu amestecuri hrănitoare, responsabile pentru activarea foliculilor de păr şi stimularea creşterii părului. De asemenea, uleiurile prezinte filtru UV şi vitamine preţioase (A şi E). Fiecare versiune NANOIL prezintă cea mai bună compoziţie de substanţe, potrivite perfect tipului dumneavoastră de păr.

NANOIL MEDIUM Porosity INCI - Macadamia Ternifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Simmondsia Chinesis Seed Oil, Passiflora Edulis Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Tetrasodium Disuccinoyl Cystine, Propanediol, Arginine, Lactic Acid, Glycine Soya Germ Extract, Triticum Vulgare Germ Extract, Aroma, Hydrolyzed Silk, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

6.Ce face ca NANOIL pentru păr cu porozitate medie să fie diferit de alte uleiuri de păr?

Studiile clinice au demonstrat că părul are diferite niveluri de porozitate. NANOIL oferă trei versiuni de produs care variază în ceea ce priveşte conţinutul de ulei vegetal. Astfel, acţiunea acestora se concentrează pe necesităţile unui anumit tip de păr. NANOIL PENTRU POROZITATE MEDIE este un ulei care se potriveşte porozităţii (condiţiei) părului cu porozitate medie.

7.Aplicarea regulată a uleiului Nanoil aduce efectele dorite?

Aplicarea uleiului NANOIL conform instrucţiunilor va produce efectele dorite cu condiţia ca uleiul să se potrivească structurii părului. Nici frecvenţa, nici cantitatea uleiului aplicat nu trebuie exagerate. Doar câteva picături de NANOIL sunt suficiente pentru a obţine o transformare incredibilă a părului.

8.Am terminat tratamentul. Ce urmează?

Aţi observat o îmbunătăţire semnificativă a condiţiei părului după doar un singur tratament NANOIL? Nu încetaţi utilizarea. Fiecare tip de păr (chiar şi cele foarte poroase) este expus în mod constant la acţiunea adversă a factorilor externi care pot înrăutăţi condiţia acestuia. Aplicaţi NANOIL preventiv chiar şi după terminarea tratamentului.

NANOIL PENTRU PĂR
CU POROZITATE MEDIE

Crede în frumusețea ta

- +