Coafura ta Superbă de Nuntă! Partea 1: Programul Premarital de Îngrijire a Părului

Coafura ta Superbă de Nuntă! Partea 1: Programul Premarital de Îngrijire a Părului

Orice femeie își dorește să arate ca o vedetă de cinema în ziua nunții. Coafura superbă este unul dintre elementele esențiale ale look-ului unei celebrități. Cum să îngrijiți părul astfel încât să fie sănătos, puternic și lung în ziua cea mare?

Pregătirile de nuntă încep cu mult înainte de data stabilită pentru majoritatea cuplurilor. Închirierea locului de desfășurare a petrecerii de nuntă, angajarea unui fotograf, stabilirea meniului, ajungem să uităm chiar și de noi înșine. Dincolo de rochie, pantofi și accesorii, subiectul privind aspectul miresei se reduce la programarea pentru coafură și machiaj.

Ce-ar fi dacă vă vom spune că, de fapt, puteți începe să vă răsfățați părul mult mai devreme pentru ca acesta să arate impecabil în ziua cea mare? Coafura de succes depinde doar de tine!

Îngrijirea părului înainte de nuntă

Din ce în ce mai multe femei conștientizează că un păr sănătos arată mult mai bine la o nuntă decât șuvițele uscate și despicate. Îngrijirea corectă a părului înainte de nuntă este o modalitate de a arăta și de a vă simți excepționale tocmai în această zi (și noapte). Coafezelor le este mai ușor să lucreze cu părul puternic, elastic și gros. În plus, există mai multe opțiuni în materie de idei de coafuri de nuntă.

De aceea, întocmirea unui program de îngrijire a părului înainte de nuntă are sens și vă permite să vă pregătiți pentru eveniment.

Cum vă puteți realiza propriul plan de îngrijire a părului înainte de nuntă?

Odată ce ați înțeles că tratamentele pentru păr înainte de nuntă chiar au sens, este timpul să vă creați un plan individual de îngrijire a părului. Nu există o rețetă unică pentru un păr frumos. Fiecare dintre noi are un tip diferit de porozitate a părului și diferite probleme de îngrijire capilară.

În primul rând, răspundeți la aceste trei întrebări cheie:

  1. Cum este părul meu acum?
  2. Cum arată părul meu de vis în ziua nunții?
  3. Care este coafura mea de vis la nuntă?

În al doilea rând, pe baza răspunsurilor, diagnosticați-vă problemele părului (căderea excesivă, lipsa de hidratare, vârfuri despicate) și definiți-vă obiectivele (de exemplu, creșterea volumului, păr mai lung). Veți obține un indiciu pentru a înțelege dacă ar trebui să vă concentrați pe repararea firelor sau pe stimularea creșterii. Coafura de mireasă dorită va determina, de asemenea, cum ar trebui să arate părul dvs. - dacă doriți o coafură înaltă și impunătoare, aveți nevoie de un păr gros, puternic și suficient de lung.

În al treilea rând, organizați-vă regimul de îngrijire a părului de mireasă. Definiți care sunt produsele de care aveți de fapt nevoie și, ulterior, folosiți-le cu regularitate. Zilnic, folosiți balsamuri ușoare. O dată pe săptămână - optați pentru tratamente care acționează în profunzime și șampoane purificatoare. Analizați ingredientele de pe etichete și alegeți produse care să răspundă nevoilor părului dumneavoastră, de exemplu, proteine pentru părul deteriorat, umectanți pentru părul uscat etc. Totuși, nu uitați de importanța tratamentului cu ulei pentru păr, deoarece este cea mai rapidă modalitate de a-i readuce strălucirea și frumusețea.

Regimul de îngrijire a părului înainte de nuntă

Aveți nevoie de timp pentru repararea părului, așa că începeți să acționați cu cel puțin trei luni înainte de data stabilită. Bineînțeles, puteți începe să vă schimbați obiceiurile mult mai devreme. Niciodată nu este prea devreme pentru a începe rutina corectă de îngrijire a părului.

Creați un program și planificați tot ceea ce trebuie să faceți pentru ca părul de nuntă să fie superb, viu și strălucitor.

Cât mai curând posibil, verificați toate produsele și aruncați-le pe cele potențial dăunătoare, de exemplu, din cauza ingredientelor necorespunzătoare. Achiziționați-vă niște uleiuri naturale - desigur, acestea trebuie să fie potrivite pentru porozitatea părului dumneavoastră, cum ar fi Nanoil. Mergeți la un coafor care vă va spune ce tratamente de salon vă vor ajuta să redați strălucire părului dvs. Renunțați la tot ceea ce vă dăunează părului, de exemplu, la coafarea cu căldură.

Cu câteva luni înainte, gândiți-vă la cea mai bună tunsoare, de exemplu, tundeți-vă părul drept dacă nu aveți nevoie de stratificare pentru coafura de mireasă. Este momentul potrivit pentru diverse proceduri de salon și prelucrări chimice care necesită ceva timp pentru remedierea ulterioară. Dacă aveți părul vopsit, dar vă doriți culoarea naturală înapoi, nu amânați îndepărtarea colorantului. Faceți acest lucru cât mai curând posibil.

Cu o lună înainte de ziua cea mare, tundeți vârfurile părului pentru a nu distruge aspectul cu fire despicate. Vopsiți-vă părul dacă doriți să schimbați sau să reîmprospătați culoarea pentru nuntă. Este momentul să introduceți produsele potrivite (balsamuri, măști, uleiuri, clătiri, tratamente pentru scalp) care vă vor ajuta să întăriți și să vă cosmetizați părul, pregătindu-l pentru coafura de mireasă.

Citiți mai multe despre cea mai bună frecvență de utilizare a diferitelor produse în postarea despre piramida îngrijirii părului.

Cu șapte zile înainte de nuntă, aveți timp pentru ultimele pregătiri pentru coafura aleasă și pentru tratamentele instantanee, de exemplu tratarea cu aburi. Puteți folosi mai des tratamentele cu ulei, dar nu uitați de curățarea părului și a scalpului pentru a scăpa de depunerile de produse, impurități, toxine. Lasă-ți părul să se odihnească de uscător, de placa de îndreptat, de fixativ. Protejați-l de lumina soarelui și de daunele fizice, de exemplu, purtând un coc lejer noaptea.

Cu o zi înainte, oferiți părului o altă doză de nutrienți folosind un tratament cu ulei. Masați ușor scalpul pentru a da părului un impuls de energie și permiteți-vă să vă relaxați înainte de evenimentul care urmează. Spălați-vă părul folosind un șampon blând (părul este mai ușor de aranjat atunci când nu este spălat) și fixați vârfurile folosind un ser sau un ulei lejer.

Îngrijirea părului înainte de nuntă - reguli

Evident, nu puteți uita regulile fundamentale de îngrijire a părului, aplicabile în special înaintea nunții. Până la urmă, doriți ca părul dumneavoastră să arate uimitor și să fie neted, strălucitor și moale, nu-i așa?

Top 10 reguli de îngrijire a părului înainte de nuntă

  1. Hidratați-vă și hrăniți-vă părul din interior cu o alimentație corectă.
  2. Renunțați la procedurile care dăunează părului, de exemplu, extensiile de păr.
  3. Decideți-vă asupra schimbării nuanței cât mai curând.
  4. Nu faceți experimente cu părul dumneavoastră - permiteți unui profesionist să-și facă treaba.
  5. Efectuați un tratament regulat cu ulei de păr pentru a readuce frumusețea naturală.
  6. Tăiați vârfurile părului, chiar dacă creșteți părul lung.
  7. Urmați o îngrijire a părului în mai multe etape, folosind diverse produse.
  8. Protejați-vă părul (mai ales vârfurile de păr) de deteriorare.
  9. Nu uitați niciodată de îngrijirea și curățarea scalpului.
  10. Tratați-vă părul ca pe o adevărată comoară de care trebuie să aveți grijă.

Tratamente pentru a pregăti părul de nuntă

Înainte de o zi atât de importantă, trebuie să acordați dragoste și timp părului dumneavoastră. Îngrijirea părului vostru trebuie să fie impecabilă, așa cum nu a mai fost vreodată. Cele mai populare tratamente pentru păr funcționează cel mai bine în acest caz. Ce ar trebui să folosiți pentru a vă pregăti părul pentru nuntă?

Tratament cu ulei pentru păr

Fără îndoială, este tratamentul de îngrijire a părului învingător. Îl puteți face fie acasă, fie la salon. Zilnic, puteți utiliza uleiurile de păr ca înlocuitor al balsamului sau al serului pentru vârfurile părului. Cu toate acestea, ar trebui să efectuați din când în când un tratament cu ulei fierbinte pentru păr, pentru a furniza rapid cantitatea maximă de nutrienți.

Tratamentul cu ulei de păr intensifică culoarea, strălucirea și netezimea, precum și vă permite să soluționați multe probleme legate de scalp (de exemplu, reduceți mătreața), minimizează căderea părului, accelerează creșterea. Până la urmă, acestea sunt cele mai solicitate obiective ale viitoarelor mirese :-)

Aburirea părului

Acest tratament poate fi efectuat și acasă, dar este mai bine să lăsați un profesionist să se ocupe de el. Datorită unei temperaturi mai ridicate și a unei umidități sporite, un aparat de aburi sau un aparat cu microceață hidratează, hrănește și intensifică repararea.

Mezoterapia scalpului

Ar trebui să o încercați și pe aceasta dacă doriți să oferiți părului dumneavoastră un impuls de energie pentru creștere. Puteți opta pentru mezoterapia cu ace, microace sau fără ace, dar procedura are întotdeauna ca scop stimularea regenerării pielii și determinarea bulbilor la o funcționare mai eficientă.

Exfolierea tricologică a scalpului

În regimul de îngrijire a părului înainte de nuntă, este obligatoriu să curățați în profunzime scalpul și părul, pentru a le elibera de toate impuritățile care slăbesc și (mai ales) blochează absorbția măștilor, uleiurilor și balsamurilor pentru scalp. Exfolierea tricologică este o procedură excelentă care purifică, și totodată, sporește fluxul sanguin către scalp și favorizează repararea.

Olaplex

Când vine vorba de viitoarele mirese care nu vor să renunțe la vopsire, dar cărora le este frică de deteriorarea părului, Olaplex pare să fie cea mai bună alegere. Este o reconstrucție a structurii părului în trei etape, care se face în timpul vopsirii, pentru a reduce efectul negativ al acesteia și pentru a obține o nuanță frumoasă pe un păr sănătos.

Nu ezitaţi să ne împărtăşiţi opinia dumneavoastră despre articole.


Comentarii: #0


Adăugaţi comentariul. Acesta va fi publicat după ce va fi aprobat de moderator.
Ulei de ricin
Ulei de jojoba
Ulei de argan
Politica de Confidențialitate

Website-ul nostru folosește module cookie și module cookie terțe pentru utilizarea instrumentelor externe. În cazul în care utilizatorul nu își dă consimțământul, doar modulele cookie esențiale vor fi folosite. Puteți schimba setările browserului dumneavoastră în orice moment. Vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookie?

Politica de Confidențialitate