Părul meu frumos și subțire - cele mai bune tunsori și sfaturi de styling

Părul meu frumos și subțire - cele mai bune tunsori și sfaturi de styling

Părul subțire nu înseamnă sfârșitul lumii.

E adevărat că nu puteți adopta orice coafură, dar puteți alege dintre mai multe tunsori geniale.

Ați fi surprinse de numărul de vedete din muzică sau film ale căror păr nu are volum și densitate. Cu toate acestea, ele arată uimitor la petreceri, la ședințele foto și pe platourile de filmare.

Tunsoarea potrivită, o coafură bună și o serie de trucuri ușoare (recomandate de bloggeri, vloggeri și hairstyliști) sunt secretele lor.

Dacă și pe dumneavoastră vă deranjează părul subțire și lipsit de vlagă - sunteți în locul potrivit.

Am adunat cele mai sexy și mai bune tunsori și coafuri pentru părul subțire. La desert, primiți o porție de trucuri utile și ingenioase care vă vor permite să vă bucurați de un păr frumos non-stop. Vă veți îndrăgosti în sfârșit de părul dumneavoastră fin.

TOP 12 cele mai bune tunsori pentru părul subțire și fin

1. Un bob clasic cu breton

O coafură atemporală care este, a fost și va fi de actualitate. Anna Wintour - o regină a modei, editorul britanic al revistei Vogue - i-a ridicat cu siguranță popularitatea la rang înalt. Ea e la un alt nivel. Coafura ei impecabilă și șic se potrivește cu orice ținută. Un bob scurt cu breton ar trebui să ajungă până la linia maxilarului. Datorită acestei tunsori, veți obține instantaneu un volum excelent și un aspect perfect. Anna Wintour își poartă bretonul drept, dar se poate purta și adus într-o parte, pentru a sparge monotonia și a-i da un aer nou.

2. Un bob clasic fără breton

Este, evident, o versiune diferită a tunsorii anterioare. Aceasta vine fără breton. Lungimea rămâne la latitudinea dumneavoastră - optați pentru un bob până la bărbie sau faceți-l mai lung, astfel încât vârfurile să fie frumos ondulate. Pentru a obține volum și densitate, nu vă faceți părul în straturi în partea din față. Această versiune a tunsorii bob presupune o coafare ușoară - cu o perie mare și rotundă. Un bob în straturi este o alegere perfectă pentru părul fin, oferindu-i un volum maxim.

3. Bob ''blunt''

Este una dintre cele mai impresionante coafuri din acest sezon. Părul fiind la aceeași lungime vă permite să îl coafați cu o perie rotundă (astfel încât să semene cu un bob lung) sau să uscați șuvițele cu o perie mare, pătrată (termix paddle este una dintre cele mai bine vândute, este blândă și reduce timpul de uscare). O astfel de coafură face ca firele subțiri să pară puternice, sănătoase și voluminoase. Bobul ''blunt'' este unul dintre preferatele lui Kim Kardashian. Face părul subțire să arate foarte bine, indiferent de culoarea, textura sau vârsta părului dumneavoastră.

4. Lob - un bob lung

Părul subțire și fragil se va împăca de minune cu tunsoarea lob - o versiune mai lungă a bobului. Este cu adevărat satisfăcător din punct de vedere al rutinei de styling. Părul este un pic mai scurt la spate. Seamănă cu litera A. Părul este scurt la spate și câștigă treptat lungime în față pentru a da efectul unui păr până la umeri sau mai lung.

5. Shag

Dacă părul vă ajunge până la umeri, răsfățați-vă cu o tunsoare care a dominat în anii '70 și '80. Mă refer la shag - părul este stratificat și (trebuie să fie!) ciufulit, venind adesea cu un breton ascuțit și îndrăzneț. Meg Ryan, în When Harry Met Sally, a făcut populară această tunsoare. Oferă acel aspect de-abia-m-am-ridicat-din-pat, așa că stilizarea nu e deloc dificilă. Pur și simplu pulverizați niște loțiune de styling și... răvășiți șuvițele. Shag arată cel mai bine atunci când lăsați părul să se usuce natural. Părul subțire are tendința de a se friza, așa că ar trebui să aplicați niște uleiuri naturale (uleiul de maracuja este unul dintre cele mai bune uleiuri anti-frizz, menținând vârfurile părului sănătoase și prevenind îmbătrânirea) pe vârfurile părului pentru un aspect impecabil.

6. Balayage natural și reflexii pentru părul fin

Reflexiile luminoase fac ca părul să pară mai plin și mai dens datorită jocului de lumini și umbre. Volumul părului se dublează. Reflexiile pun în valoare secțiuni individuale ale părului. Dacă părul dumneavoastră nu este stratificat, reflexiile subtile vor ține departe aspectul de păr plat și lipsit de vlagă. Ideea e ca nuanțele să fie subtile și delicate, de preferință în aceeași gamă de culori.

7. Breton care conferă volum

Este o alegere bună pentru fetele care încearcă să își lase părul lung, făcându-și griji pentru firele subțiri și fără volum. Dacă sunteți una dintre ele, "sacrificați" părul din față și tăiați-l, realizând un breton drept sau diagonal. Acesta dă impresia unei coafuri mai pline și mai voluminoase. Reflexiile ușoare funcționează și aici, adăugând în același timp textură și densitate.

8. Bucle delicate

O soluție salvatoare pentru părul lung bob până la umeri sau puțin mai lung, care nu este tuns în straturi. Onduleurile subtile subțiază trăsăturile feței. Ele adaugă volum părului. Rutina de coafare este o joacă de copii - aplicați puțină spumă de styling (de exemplu, un produs conceput pentru părul fin, care crește volumul) sau pulverizați o loțiune de styling blândă.

9. Tăiați-l drept

Evitați straturile ascuțite, deoarece intensifică impresia de păr subțire. Șuvițele stratificate își pierd rapid volumul, așa că sfârșiți prin a avea o coafură plată. Nu uitați că părul subțire și stratificarea nu fac casă bună. De ce? În timpul coafării, șuvițele cad greoi pe umeri sau (invers) vă alegeți cu fire de păr zbârlite. Chiar și părul lung și subțire poate arăta frumos și voluminos - dacă nu îl aveți aranjat în straturi.

10. O coadă de cal înaltă

Este clasică în cel mai bun sens. O coadă de cal nu se va demoda niciodată. Stilizați-o lejer și dezordonat pentru un plus de volum. O ușoară tapare adaugă și ceva textură. Pentru a ridica rădăcinile, puteți folosi bigudiuri mari de păr sau puteți aplica puțină pudră de păr înainte de a face coada. După acest pas de priming, faceți fie o coadă de cal, fie un coc dezordonat.

11. Împletitură pull-through

O împletitură faux braid - pull through - este o modalitate ușoară de a obține o coafură abundentă. Părul dumneavoastră subțire o va adora la nebunie. Pur și simplu se împletesc trei cozi de cal obișnuite pentru o împletitură lejeră și plină. Imaginile și tutorialele online vă arată cum să realizați împletitura pull through fără efort. Doamnele al căror păr este lung și subțire le vor plăcea cu siguranță efectele. Cu cât părul este mai lung, cu atât mai frumoasă este împletitura.

12. Pixie ciufulit

Reprezintă o nouă dimensiune pentru părul scurt - o tunsoare îndrăzneață pentru fanii pixie. Părul este tuns în straturi de diferite lungimi pentru un plus de volum. Un alt lucru important este să nu-l neteziți. În schimb, strângeți ușor părul cu palma pentru un aspect dezordonat, dar subtil. Chiar și cel mai subțire păr va căpăta textură și densitate.

Cum îndesim și îngrijim părul subțire?

Vedeți câteva trucuri testate și verificate pentru a adăuga volum părului fin, care este pretențios, sensibil, se frizează și se supraîncarcă ușor.

Păr subțire - secretul nr. 1: cheratină

Această componentă naturală a părului este îndepărtată din cauza îngrijirii greșite a părului. Pentru a reface cheratina din păr, puteți merge la un salon de coafură pentru un tratament cu cheratină care să vă ajute să vă neteziți părul. În acest fel, hrăniți firele și fortificați textura părului. În viața de zi cu zi, folosiți un șampon cu infuzie de cheratină, care nu conține parabeni și substanțe precum sulfați.

Păr subțire - secretul nr. 2: dormiți cu o împletitură spic

Dacă vreți ca părul dumneavoastră să fie plin de volum și ușor de coafat în momentul în care vă treziți - faceți o coadă împletită începând din vârful capului. Nu vă împletiți părul prea strâns; înclinați ușor capul în timp ce împletiți. Ca urmare, rădăcinile vor fi ridicate pe parcursul nopții, astfel că după ce desfaceți împletitura, părul va rămâne așa pentru ore îndelungate.

Păr subțire - secretul nr. 3: o pudră de păr

Aplici puțină pudră la rădăcini, masând ușor scalpul și părul. În acest fel, ridicați rădăcinile pentru a obține acea greutate plăcută a părului și volum.

Păr subțire - secretul nr. 4: un balsam cu spumă

Părul fin pur și simplu detestă măștile și balsamurile greoaie. Pentru a păstra volumul, nutrienții și protecția, ar trebui să optați pentru un balsam spumă. Acesta nu numai că oferă părului ingrediente prețioase, dar asigură și o coafare ușoară fără a-l îngreuna. Cele mai bune balsamuri spumă adaugă strălucire și protejează de factorii externi dăunători.

Păr subțire - secretul nr. 5: uleiuri de păr

Dacă alegeți uleiul potrivit pentru tipul dvs. de păr, acesta este capabil să se adapteze structurii, făcând părul moale, luminos și elastic, reținând în același timp apa. Un ulei de macadamia presat la rece, nerafinat este făcut pentru părul subțire. Acesta e cunoscut ca fiind un ulei uscat, deoarece pătrunde complet în păr, fără a-l supraîncărca. Uleiul de macadamia protejează părul fin împotriva uscăciunii, îl face ușor de aranjat, reduce frizarea și îl texturează ușor, oferind protecție termică.

Păr subțire - secretul nr. 6: un uscător de păr și un ondulator

Uscarea părului cu capul în jos este un truc cunoscut de toate fetele cu părul fin. Puțini sunt cei care știu că un uscător de păr cu ondulator oferă cel mai bun volum părului. Cel mai eficient dintre ele ar trebui să aibă o funcție ionică. Înfășurați-vă părul pe o perie rotativă a uscătorului și folosiți un flux de aer rece sau călduț. Vei obține rădăcini ridicate și un volum spectaculos al părului. Aerul rece fixează coafura și închide solzii cuticulei pentru strălucire și netezime intensificate.

Păr subțire - secretul nr. 7: o schimbare de cărare

Pentru a evita părul plat și fără viață, nu vă atașați de o anumită coafură. Încercați stiluri diferite. Să vă dați părul pe cealaltă parte reprezintă un truc ingenios. Datorită schimbării de cărare, părul este ușor ridicat și nu se obișnuiește pe o singură parte.

Păr subțire - secretul nr. 8: un masaj al scalpului

Efectuarea unui tratament cu ulei de păr este un moment bun pentru a face un masaj scalpului (pentru a îmbunătăți circulația sângelui, a ridica ușor rădăcinile și a stimula bulbii de păr). Un masaj al scalpului adaugă volum părului și asigură o mai bună circulație a sângelui, astfel încât sebumul să nu se acumuleze rapid pe scalp (din păcate, prea mult sebum reprezintă un chin în rândul fetelor cu părul fin). Mai mult, puteți masa pielea capului în timp ce aplicați o pudră de păr sau balsamuri pentru scalp.

Păr subțire - secretul nr. 9: clătirea părului cu oțet

Balsamurile, măștile și cremele nu funcționează pentru părul subțire. Pentru a hrăni părul fin și a închide solzii cuticulei, apelați la o soluție de clătire a părului (de exemplu, oțet de cidru de mere sau de zmeură) după fiecare spălare. Aceasta va oferi scalpului un pH adecvat, va crește strălucirea părului și va domoli firele rebele, astfel încât părul dumneavoastră subțire să nu aibă un aspect frizat sau static. O loțiune adecvată pentru scalp este o alegere bună dacă aveți părul subțire - aceasta va întări firele și va menține echilibrul pH-ului scalpului.

Nu ezitaţi să ne împărtăşiţi opinia dumneavoastră despre articole.


Comentarii: #0


Adăugaţi comentariul. Acesta va fi publicat după ce va fi aprobat de moderator.
Ulei de ricin
Ulei de jojoba
Ulei de argan
Politica de Confidențialitate

Website-ul nostru folosește module cookie și module cookie terțe pentru utilizarea instrumentelor externe. În cazul în care utilizatorul nu își dă consimțământul, doar modulele cookie esențiale vor fi folosite. Puteți schimba setările browserului dumneavoastră în orice moment. Vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookie?

Politica de Confidențialitate