Ulei de macadamia pentru păr & piele sănătoase - elimină natural radicalii liberi

Ulei de macadamia pentru păr & piele sănătoase - elimină natural radicalii liberi

Secretul eficacității sale este compoziția similară celulelor umane, prin urmare acest ulei este considerat a fi un ”ulei care dispare”. Uleiul de macadamia se simte ca o a doua piele, acționând în perfectă armonie cu nevoile sale. Uleiul este alcătuit dintr-o cantitate ridicată de acizi grași nesaturați, minerale și vitamine care îl fac un antioxidant puternic. Hidratează, protejează și reîntinerește, acoperind în același timp pielea și părul cu aroma delicată a naturii. Uleiul de macadamia (Uleiul de semințe de Macadamia Ternifolia) este ideal pentru părul și pielea care au nevoie de consolidare.

INCI Ulei de macadamia

Ulei de semințe de Macadamia Ternifolia

Cantitatea de acizi grași din nucile de macadamia oscilează între 59% și 78%, ceea ce înseamnă că are o concentrație foarte ridicată. Uleiul prețios de macadamia este extras din nucile abundente în grăsimi. Datorită presării la rece, își menține toate substanțele nutritive valoroase. Care este cel mai bun ulei de macadamia în scopuri de înfrumusețare? Uleiul nerafinat, presat la rece care nu trece prin procesul de rafinare, desigur.

Ce miros & ce consistența are uleiul de macadamia?

Uleiul natural de macadamia are miros și gust de nuci, ceea ce este ușor de verificat, deoarece este un ulei vegetal comestibil. Este lichid și uleios la temperatura camerei. Culoarea sa diferă în funcție de metodele de extracție și de care parte a fructului este folosită - de aceea, culoarea uleiului de macadamia poate diferi, de la auriu deschis până la culoarea ambrei. Totuși, diferența de culoare nu are niciun impact asupra proprietăților. Cheia este că doar uleiul presat la rece, nerafinat își menține cea mai bună calitate și cele mai bune beneficii de înfrumusețare. În plus, cel mai bun ulei de macadamia ar trebui să fie premiat cu un certiicat care să-i demonstreze calitatea superioară. 

Utilizările uleiului de macadamia

Fără nicio îndoială, este o bombă de vitamine. Uleiul de macadamia conține o cantitate mare de vitamina A care este prețioasă pentru piele, păr și unghii. În plus, conține vitaminele B (B1, B2, B3) și vitamina E cu proprietăți antioxidante. Pe lângă toate acestea, este plin de acizi grași nesaturați, esențiali în îngrijirea părului. Ce acizi putem găsi? Uleiul de macadamia conține până la ¾ acid oleic (omega 9), ceva mai puțin acid linoleic (omega 6) și urme de alți acizi, precum acizi grași saturați. 

De ce merită să folosim uleiul de macadamia?

  • o sursă bogată de vitamine (inclusiv A, E, B1, B2, B3)
  • o cantitate mare de minerale și acizi grași benefici
  • un tratament ideal după expunerea la soare, vindecă iritațiile pielii
  • are o bio-compatibilitate neobișnuită cu pielea umană
  • are efect anti-celulită
  • un antioxidant minunat și un agent de combatere a ridurilor
  • absorbție rapidă
  • iluminarea pielii
  • păr și piele fine și netede
  • ideal pentru MCO
  • protejează părul și pielea împotriva deshidratării
  • oferă efecte incredibile atunci când este inclus în vopselele și șampoanele de păr
  • menține vârfurile părului sănătoase și netede
  • previne deteriorarea mecanică a părului
  • intensifică volumul și revitalizează părul
  • disciplinează părul rebel și facilitează stilizarea

Uleiul de macadamia & proprietățile de vindecare

Ingredientele din uleiul de macadamia au un impact benefic asupra acțiunii sale. Mai presus de toate, uleiul de macadamia ajută la reducerea vizibilă a cicatricilor și vindecă rănile și calmează efectele expunerii excesive la soare. Este un remediu pentru o varietate de probleme de piele, inclusiv cronice. De unde provin aceste proprietăți? Excepționala biocompatibilitate a uleiului de macadamia cu pielea este secretul.

Beneficiile de înfrumusețare și utilizările uleiului de macadamia

Faptul că uleiul de nuci de macadamia este similar pielii umane în structură este o dovadă că acest ulei are o utilizare masivă în cosmetică. Uleiul de macadamia este foarte versatil, astfel încât este folosit deseori în producția de cosmetice pentru piele (de ex. anti-celulită), precum și pentru păr. Uleiul de macadamia de cea mai bună calitate poate fi găsit în Nanoil pentru păr cu porozitate medie. Acest amestec de uleiuri este o soluție perfectă pentru persoanele care se așteaptă la cel mai bun efect din partea uleiului de macadamia. În acest produs gata preparat, proprietățile uleiului sunt intensificate de uleiuri vegetale suplimentare. 

Uleiul de macadamia utilizat la nivelul feței

Care este efectul aplicării regulate la nivelul pielii? Uleiul de macadamia este similar unui ser de calitate sau unei măști faciale de întinerire. Este recomandat pentru toate tipurile de piele, deși va acționa mai bine la nivelul unora decât a altora. Își îndeplinește rolul de antioxidant, adică protejează pielea împotriva impactului nociv al radicalilor liberi. Previne îmbătrânirea prematură. Uleiul de macadamia ar trebui folosit pentru pielea uscată, lipsită de elasticitate, deteriorată sau iritată de soare. Se absoarbe rapid și este ușor, astfel încât poate înlocui cremele de zi sau de noapte. Uleiul de macadamia natural are proprietăți excepționale de înmuiere și netezire și, astfel, poate preveni ridurile, netezindu-le și lăsând pielea radiantă. 

Efectul uleiului de macadamia la nivelul părului

Dacă sunteți în căutarea unui mod natural de a vă hidrata și repara părul, uleiul de macadamia este soluția perfectă. Se absoarbe imediat și este delicat la nivelul părului. Datorită combinației de acid gras palmitic și oleic este similar sebumului uman. Acesta permite uleiului să controleze glandele sebacee și să prevină secreția excesivă de ulei. Uleiul de macadamia oferă părului beneficii minunate deoarece stimulează circulația sangvină la nivelul scalpului, protejează împotriva radiațiilor solare, calmează iritațiile și regenerează deteriorările minore din structura părului. În plus, asigură părului vitaminele și mineralele prețioase care îi lipsesc. Uleiul de macadamia folosit în mod regulat protejează părul împotriva pierderii apei, îmbunătățește elasticitatea și oferă regenerare. 

Părul este mai elastic, catifelat și moale și plin de strălucire radiantă după tratamentul cu uleiul de macadamia. Aceasta înseamnă că părul este mai ușor de periat și stilizat, scalpul nu se mai îngrașă excesiv și părul este mai puțin fragil. Uleiul de macadamia consolidează și regenerează, astfel încât părul devine mai puternic și previne căderea excesivă. Vârfurile părului sunt protejate împotriva despicării. 

Pentru ce tip de păr este uleiul de macadamia cel mai bun?

Atunci când luăm în considerare cantitatea de acizi grași, uleiul de macadamia se potrivește în mod ideal părului cu porozitate medie. Pe de altă parte, nu este o alegere bună pentru părul cu porozitate redusă din cauza conținutului de acizi omega alcătuiți din particule largi. Este minunat pentru părul cu porozitate medie deoarece pătrunde ușor în structura sa și îl sigilează. Uleiul de macadamia aplicat în părul creț previne deteriorarea și îl protejează împotriva factorilor externi. Acesta este unul dintre cele mai populare uleiuri vegetale și poate fi o opțiune minunată chiar dacă nu sunteți sigure de porozitatea părului vostru.

Cum se folosește uleiul de nuci de macadamia în îngrijirea părului?

Ideal, în combinație cu alte uleiuri din produse gata preparate de îngrijire a părului (pentru proporții ideale) sau pentru îndepărtarea machiajului folosind Metoda de Curățare cu Ulei. Nu este de mirare că uleiul de macadamia acționează cel mai bine la nivelul părului ud - apa și temperatura ridicată accelerează absorbția de uleiuri. Este un ser facial de noapte sau de zi revoluționar pentru pielea uscată. Uleiul de macadamia este un primer minunat de machiaj și tratament anti-îmbătrânire. Va îmbunătăți orice baie și poate fi folosit pentru masaj, de ex. pentru a netezi vergeturile și elimina celulita.

Nu ezitaţi să ne împărtăşiţi opinia dumneavoastră despre articole.


Comentarii: #0


Adăugaţi comentariul. Acesta va fi publicat după ce va fi aprobat de moderator.
Ulei de ricin
Ulei de argan
Ulei de jojoba
Ser facial cu vitamina C
Politica de Confidențialitate

Website-ul nostru folosește module cookie și module cookie terțe pentru utilizarea instrumentelor externe. În cazul în care utilizatorul nu își dă consimțământul, doar modulele cookie esențiale vor fi folosite. Puteți schimba setările browserului dumneavoastră în orice moment. Vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookie?

Politica de Confidențialitate