Împletituri - cele mai frumoase 15 coafuri împletite

Împletituri - cele mai frumoase 15 coafuri împletite

Părul împletit arată frumos și foarte feminin, adaugă eleganță sau nonșalanță, în funcție de tipul de împletitură pe care îl alegem. Cu toate acestea, nu numai tipul este important, ci și coafura în sine. Iată cele mai frumoase coafuri împletite pe care le puteți avea!

Coada împletită este de fapt o coafură. Este frumoasă și conferă aspectului un efect proaspăt și feminin, evocând de obicei amintiri frumoase, de vacanță. Este un clasic cu care puteți construi orice fel de aspect vă place în funcție de tipul de împletitură ales. Poate cădea delicat pe gât, dar aceasta este doar una dintre mai multe posibilități. Vedeți cele mai frumoase coafuri împletite.

Împletiturile revin?

Această coafură simplă devine din ce în ce mai populară printre acele femei care doresc să se simtă confortabil. Coafurile împletite sunt perfecte în acest scop, deoarece oferă o mulțime de posibilități și sunt potrivite pentru orice ocazie și aspect.

Urmând ultimele tendințe în rândul creatorilor de modă, vedetelor și celebrităților de la Hollywood, este timpul să exersăm câteva coafuri împletite. Abilitatea de a împleti este o abilitate apreciată, mai ales dacă vreți să fiți la modă.

Care este cea mai bună coafură împletită?

În general, toate tipurile de împletituri se potrivesc atât ținutelor elegante, cât și celor de zi cu zi. Împletitura coadă de pește este foarte copilărească, în timp ce împletitura în coadă va sublinia trăsăturile feței făcându-vă să arăți mai feminină. Diferite tipuri de împletituri sunt recomandate pentru un festival de vară, altele pentru o nuntă și cu totul altele pentru o întâlnire romantică într-un restaurant. Totuși, fiecare dintre ele merită să fie numită „cea mai bună”. Dacă nu știți ce împletitură să alegeți, alegeți confortul. O coafură împletită ideală este cea în care ne simțim bine.

15 idei pentru coafuri împletite

Un lucru este sigur - fiecare împletitură poate fi prezentată în multe feluri. Vedeți cele mai interesante idei pentru coafuri împletite care merită încercate. Cu puțin timp și creativitate, vă vei putea purta părul într-o împletitură pe tot parcursul anului fără să vă plictisiți!

1. O coadă laterală

Care este cel mai simplu mod de a vă face coada împletită mai atractivă? În loc să o împletiți în spatele capului, mutați-o ușor într-o parte. Părul pieptănat lateral poate fi împletit într-o împletitură engleză, franceză sau olandeză. În acest fel, coafura dvs. va fi diferită de fiecare dată. Din păcate, această coafură va funcționa bine doar cu părul lung.

2. Împletituri în spic

Cea mai la modă coafură din ultimele sezoane este coada împletită în spic. Numele provine din faptul că împletitura a fost aleasă inițial de sportivi. La un moment dat, acest tip de împletitură a apărut pe podiumuri, iar la scurt timp după aceea pe străzi. Astăzi, împletiturile în spic sunt populare în rândul multor femei (purtate zilnic sau pentru ocazii speciale), deoarece o astfel de coafură este extrem de confortabilă și plină de farmec, mai ales atunci când este decorată cu bijuterii pentru păr.

Cum se fac împletiturile în spic? Trebuie să împărțiți părul în două jumătăți cu cărarea pe mijlocul capului. Apoi, împletiți fiecare secțiune strâns de la vârful capului până la capete. Poate fi o împletitură clasică franceză sau varianta sa olandeză.

 3. Împletitură coroană

Dacă ne întoarcem în timp, această coafură a fost popularizată de fostul prim-ministru ucrainean Yulia Tymoshenko. Cu toate acestea, ea nu este singura care este îndrăgostită de Împletitura coroană. Este o coafură atemporală și foarte elegantă, care vă oferă seriozitate și maturitate.

Din păcate, aceasta este o coafură foarte dificilă. De asemenea, există multe varietăți ale împletiturii coroană - în cazul părului lung, coroana poate fi făcută dintr - o coadă împletită lungă plasată peste vârful capului, în cazul părului scurt-părul poate fi placat în jurul capului.

4. Cocuri spațiale împletite

Două împletituri înfășurate lângă urechi sunt una dintre cele mai recunoscute coafuri de film - astfel de cocuri sunt o trăsătură caracteristică a Prințesei Leia din Star Wars. Cocurile sunt realizate din două cozi împletite, care sunt înfășurate și fixate în loc. Din păcate, acesta este o altă coafură care va funcționa cel mai bine cu părul lung.

5. Coc înalt franțuzesc

Cu câteva sezoane în urmă, fetele au înnebunit după cocurile înalte, libere, cu o împletitură franțuzească în partea din spate a capului. O astfel de combinație a cucerit inimile femeilor, deoarece ambele coafuri au câștigat un aspect nou, proaspăt și interesant.

O astfel de coafură este foarte ușor de făcut - întoarceți-vă capul cu susul în jos și pieptănați-vă cu atenție capul. Apoi începeți să împletiți o împletitură franțuzească spre vârful capului. Odată ce împletitura dvs. este gata, adunați tot părul pentru a forma un coc înalt. Efectul final este absolut minunat!

Ceea ce este important, aceasta este o modalitate excelentă de a obține un coc înalt atunci când avem părul scurt în spate - firele noastre mai scurte de pe gât sunt adunate într-o împletitură strânsă.

6. Cocuri duble împletite

O altă variantă a unui coc înalt franțuzesc, este o coafură cu două cocuri împletite. Aceasta este o coafură de festival perfectă . Se face în același mod ca și cocul înalt francez, deși părul trebuie împărțit în două secțiuni cu o cărare în mijloc. Apoi împletiți două împletituri franțuzești terminate cu două cocuri mari.

7. Coc împletit / coc decorat cu o împletitură

O modalitate simplă de a face un coc obișnuit mai atractiv este să lăsați o șuviță, să o împletiți și să o fixați în jurul cocului.

Ca alternativă, puteți crea un coc împletit. Tot ce trebuie să faceți este să vă împletiți părul la orice înălțime (chiar deasupra gâtului sau dintr-o coadă de cal) și să-l înfășurați strâns lângă piele, astfel încât să creeze un coc. Dacă trageți câteva fire din COC, această coafură se va potrivi chiar și celui mai casual aspect.

8. Trandafir împletit

Aceasta este o coafură foarte interesantă, cu o împletitură care seamănă cu... un trandafir. Ce trebuie să faceți? Păr lung și gros, precum și mult timp, abilități și răbdare. Este bine să aveți două mâini suplimentare care v-ar putea ajuta cu ea, deoarece este o coafură destul de complicată.

Această coafură este de fapt un coc format din împletituri special formate într-un mod care seamănă cu un trandafir. Ar trebui să începeți din interior cu ajutorul unei cozi împletite subțiri, care este înfășurată și fixată exact acolo unde ar trebui să fie mijlocul florii. Apoi, următoarele cozi împletite ar trebui să fie mai groase și mai late - așa imitați petalele de trandafir. Aceasta este o sarcină dificilă, dar efectul merită efortul.

9. Diademă împletită

Dacă te enervezi când părul îți cade pe față (ceea ce este deosebit de enervant vara), puteți încerca diadema de păr împletită. Este suficient să împletiți partea de la o ureche la alta într-o împletitură strânsă, franțuzească. În acest fel, puteți crea cu părul dvs. o diademă de păr naturală, practică și cu aspect frumos.

10. Breton împletit

Aceasta este o idee bună atunci când vreți să scăpați de breton doar temporar. Puteți folosi bretonul pentru a face o împletitură. Pentru un efect mai bun, puteți ascunde vârful cozi împletite sub părul liber.

11. Împletituri cu cărări

Aceasta este o idee relativ nouă când vine vorba de împletirea părului. O astfel de împletitură se va potrivi oricărui tip de coafură, fie că este vorba de bucle lejere sau de păr drept. Oferă părului dvs. un pic de caracter etnic. Cum puteți face asta? Creați două părți lăsând o secțiune mare de păr în mijloc. Apoi împletiți părul în mijloc și fixați-l cu un elastic. Lăsați împletitura să se amestece cu restul părului pentru a obține un efect natural.

12. Împletitură terminată într-o coadă de cal

O altă coafură simplă cu o împletitură (deși, una foarte impresionantă!) este o împletitură terminată într-o coadă de cal. O puteți face cu ușurință acasă. Trebuie doar să vă împletiți părul de la vârful capului până la mijloc și apoi să terminați cu o coadă de cal. Efectul este absolut fermecător.

13. Mohawk împletit

Dacă aveți nevoie de ceva mai expresiv care să fie perfect pentru o petrecere - alegeți un mohawk împletit. Acesta este un mod ușor de a vă face să arătați sexy și plină de farmec în același timp.

Cum se face un mohawk împletit? Cel mai bine este să alegeți o împletitură olandeză, care se numește 'împletitură franceză inversă', deoarece implică traversarea șuvițelor pe sub în loc de peste șuvița din mijloc. Împletitura se află în partea de sus, ceea ce o face să se distingă clar de restul părului. Slăbiți șuvițele pentru a obține un efect satisfăcător.

14. Codițe Africane

Aceasta este o coafură foarte populară în țările africane. Este realizată din cozi împletite mici care merg de la frunte până la gât. Aceasta este una dintre puținele coafuri cu împletituri care se pot face chiar și cu părul scurt.

Există mai multe variante, cum ar fi codițe înclinate lateral sau codițe cu vârtej. Este un fel de coafură care vă oferă multe opțiuni, chiar dacă se bazează pe un singur tip de împletitură.

În tradiția africană, femeile își ung părul cu un ulei natural (de obicei nucă de cocos) înainte de a-l împleti. Aceasta este o idee bună din câteva motive. În primul rând, vă netezește părul, îl face strălucitor și mai ușor de împletit. În al doilea rând, va fixa efectul și vă va îmblânzi părul. În al treilea rând, uleiul vă va proteja părul de soare.

15. Alte împletituri

De fapt, există multe tipuri de coafuri în care împletiturile joacă fie rolul principal, fie rolul secundar. Împletiturile pot fi folosite pentru a forma modele fanteziste pe cap chiar și pe părul liber, de exemplu creând o plasă pe suprafața părului. În acest caz, singura limită este imaginația dvs.

Nu ezitaţi să ne împărtăşiţi opinia dumneavoastră despre articole.


Comentarii: #0


Adăugaţi comentariul. Acesta va fi publicat după ce va fi aprobat de moderator.
Ulei de ricin
Ulei de argan
Ulei de jojoba
Politica de Confidențialitate

Website-ul nostru folosește module cookie și module cookie terțe pentru utilizarea instrumentelor externe. În cazul în care utilizatorul nu își dă consimțământul, doar modulele cookie esențiale vor fi folosite. Puteți schimba setările browserului dumneavoastră în orice moment. Vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookie?

Politica de Confidențialitate