Ritmuri de vară! Cele mai bune coafuri pentru festivaluri (și nu doar)

Ritmuri de vară! Cele mai bune coafuri pentru festivaluri (și nu doar)

Festivalurile muzicale de vară sunt un adevărat mix între diverse stiluri și culori. Coafura ideală pentru un festival trebuie să arate aparent neglijentă, pusă în valoare de culori intense și accesorii potrivite cu întreaga stilizare. Descoperiți cele mai bune coafuri pentru festivități!

Cândva, acestea reprezentau o ocazie de a asculta muzică bună. Astăzi, ele se transformă în show-uri de modă și locul unde iau naștere noi tendințe în materie de machiaj și styling. Aflați cele mai bune coafuri pentru festivalurile de muzică și fiți în trend vara aceasta!

Festivaluri de stil și culori

Tot ce trebuie să faceți, este să vă uitați la ideile inspiraționale ale festivalurilor de pe Instagram, pentru a vedea că evenimentele muzicale de vară sunt o adevărată sărbătoare plină de culori și un mix de stiluri. Arta se împletește aici cu cele mai noi tendințe și cu moda utilizabilă. Nu doar ținuta contează, ci și machiajul, bijuteriile și, bineînțeles, coafura potrivită pentru festival, care reflectă pe deplin atmosfera acestuia. Pentru participanții la festival, aceasta este ca o bijuterie suplimentară, cireașa de pe tort a fiecărui style de festival.

CELE MAI BUNE COAFURI PENTRU FESTIVALURI

Spiritul fiecărui festival este cel mai ușor de redat printr-o coafură potrivită. Coafurile pentru festival pot fi pline de culori, pline de energie, ciufulite, dezordonate sau un pic mai jucăușe. Le puteți conferi un look de festival cu agrafe, culori și decorațiuni de păr adecvate. Acestea vor completa perfect stilul hippie, boho sau rock. Vă puteți inspira din coafurile de pe podiumuri sau puteți recurge la tendințele din anii trecuți. Singura limită este propria imaginație.

Nu știți ce coafură să purtați pentru un festival de muzică? Acordați atenție nu doar stilului, ci mai ales culorilor și accesoriilor. În acest caz, mai puțin nu înseamnă mai bine.

Coafura de festival - tendințe majore

ÎMPLETITURI

Dintre toate coafurile întâlnite la festivaluri, sunt dominante întotdeauna toate versiunile de împletituri. Popularitatea acestei coafuri rezultă din ușurința de execuție, aspectul impresionant și oportunitățile pe care le oferă. Puteți întâlni toate tipurile de împletituri, cum ar fi coada de pește, împletiturile olandeze sau franceze la modă, sau împletitura cu trei fire. Împletitura poate fi simplă, simetrică pe două părți sau doar o simplă completare a coafurii. De asemenea, împletitura poate fi realizată din breton sau doar din anumite părți ale părului, pentru a conferi un aspect mai reușit coafurii. Merită să reținem că împletitura în ediția festivă este cel mai bine prezentată în varianta sa dezordonată și neglijentă, cu șuvițe libere și cu flori, sau cu decorațiuni fixate între șuvițe.

COCURI

Coafura ideală pentru festival trebuie să fie eficientă, și tocmai asta reprezintă cocurile. Pentru un festival de muzică de vară, o coafură lejeră, voluminoasă, cu șuvițe laterale sau breton va fi foarte potrivită. O bază bună pentru un coc înalt sunt valurile, datorită cărora arată și mai eficient. Dacă intenționăm să prindem părul pentru festival într-un coc, avem mai multe opțiuni - un coc dezordonat în vârful capului, un coc dublu, un coc franțuzesc, un coc samurai cu șuvițe neglijente în partea de jos sau un coc cu împletituri. Pentru a-i da caracter, puteți să-i atașați flori, să-l înfășurați cu șuvițe colorate sau cu o eșarfă, sau chiar să-l acoperiți cu un strat de sclipici.

COZI DE CAL (COADA PONYTAIL)

Vă puteți lăsa purtată de val și cu codițele! În timp ce o coadă de cal obișnuită poate părea prea plictisitoare pentru o coafură de festival, în combinație cu o împletitură franțuzească sau accesorii colorate va fi uimitoare. Cozile de cal, simplu de realizat, sunt o alternativă excelentă la părul lejer și la cocurile înălțate - pe de o parte, părul este strâns și îndepărtat de pe față, pe de altă parte, jumătate din șuvițe cad lejer pe umeri. Coafurile pentru festival oferă o gamă largă de posibilități, chiar dacă alegem o coadă de cal obișnuită. O putem face strâns, ușor mai jos sau aproape de ceafă. Nu uitați, însă, că arată cel mai bine pe părul foarte lung sau dacă purtați extensii de păr.

VALURILE

Iubitoarele de păr lejer se pot lăsa tentate de onduleuri subtile sau de valurile de plajă. Coafurile pentru festival trebuie să fie pline de volum, motiv pentru care părul trebuie ridicat de la rădăcini cu o spumă sau o pudră specială și întins cu o perie rotundă mare înainte de coafare. Pentru a oferi coafurii un strop de lejeritate, puteți trece cu degetele pe la rădăcini, aplicați un pic de ulei ușor sau pulverizați cu un spray. Ideea nu este să lăsați părul drept, ci să îi conferiți efectul de vânt. Părul ondulat festiv arată genial de unul singur, dar se potrivește perfect și pentru stilizări ulterioare. Valurile subtile sunt cea mai bună bază pentru coafurile de sărbătoare.

Coafura de festival - paleta de culori

Culoarea părului este extrem de importantă pentru aspectul coafurii. În cazul coafurilor de festival, este în mod special importantă, deoarece fiecare stilizare pentru o petrecere de vară în aer liber se bazează pe o combinație îndrăzneață și pe jocul de culori. Puteți liber să combinați și să vă vopsiți tot părul, să creați un efect ombre, curcubeu sau să colorați doar șuvițe individuale, spre exemplu, pentru a varia și accentua aspectul unei împletituri. Ce culoare de păr se potrivește cel mai bine Festivalului?

  • Nuanțe pastelate (mai ales) de roz, albastru, violet
  • Părul foarte deschis în albastru, gri sau alb
  • Nuanțe holografice sau nuanțe de curcubeu

Dacă nu doriți să purtați părul roz în fiecare zi, folosiți cretă de păr sau un spray de colorare a părului - efectele vor fi temporare.

Coafuri de festival - accesorii

  • Coronițe de păr - cel mai potrivit element de completare a coafurii florale de festival cu aer copilăresc. Stilurile hippie sunt perfect completate de coronițe din plante vii sau compoziții artificiale. Acestea din urmă sunt mai potrivite pentru festivaluri datorită durabilității sale. Coronița poate fi foarte impresionantă sau delicată, poate fi purtată pe cap sau sub forma unei frânghii înflorate împletite manual în păr. Ea adaugă lejeritate oricărui stil.
  • Flori de păr - florile individuale pot fi și ele frumos integrate în stilizare. O coafură interesantă de festival poate fi variată suplimentar doar cu o floare fixată, de exemplu, în spatele urechii sau la cocul de sus. Un astfel de accesoriu va face ca întregul look să devină mai feminin.
  • Bentițe - dacă coronița din părul nostru nu se va potrivi cu ținuta, atunci o bentiță constituie o bună alternativă. De asemenea, aceasta poate fi decorată cu flori, poate avea modele florale și culori naturale. Dar poate fi și din dantelă sau cordoane, și atunci se încadrează de minune în stilul boho. Bentița reprezintă un adaos excelent la coafura de festival, dar trebuie să fie decorată și să se potrivească perfect cu stilul coafurii noastre și cu ținuta.
  • Batiste de gât - în multe cazuri, bentița și coronița nu oferă astfel de posibilități ca o batistă de gât. Bandana rock sau eșarfa feminină de mătase sunt mai potrivite pentru păr. Le puteți folosi pentru a crea stilul unei fete de trupa pin-up, le puteți lega în jurul unui coc elegant sau al unei cozi de cal sau chiar împleti, pentru a oferi părului un aspect mai atractiv.
  • Bijuterii pentru păr - acestea reprezintă o completare a coafurii pentru un look de festival perfect, mai ales dacă planificați un stil boho. Lanțuri frumoase care cad lejer pe păr, inele, ace sau agrafe de păr cu decorațiuni din bijuterii; toate acestea vor fi potrivite pentru un festival de muzică. Părul este, de fapt, un material atât de grațios, încât puteți adăuga orice în el. Bijuteriile pot fi doar un adaos sau, de exemplu, pot servi ca o bentiță.
  • Bretele colorate - ori de câte ori nu prea știți cum să vă coafați părul pentru un festival sau nu dispuneți de suficient timp pentru aranjamente complicate, bretelele vă pot fi de ajutor. Trebuie doar să le atașați la benzi individuale și ,astfel, chiar și părul lejer va căpăta un look proaspăt. Cele în nuanțe de maro se vor dovedi în stilizări rustice, iar cele colorate vor fi o completare perfectă pentru coafurile hippie. Le puteți aborda ca pe niște reflexii colorate sau le puteți prinde în coafură.
  • Tatuaje pentru păr - tatuajele metalice pot fi purtate nu doar pe corp, ci și pe păr. Acest tip de decor se potrivește perfect cu tendințele de festival. În plus, ele se încadrează aproape în orice stil și arată uimitor de bine. Tatuajele de păr pot avea modele geometrice, orientale sau florale în nuanțe de auriu și argintiu. Este o opțiune ideală pentru părul drept sau pentru coafurile elegante. Din păcate, un astfel de tatuaj își pierde aspectul original atunci când se poartă valuri.

Ce produse cosmetice să folosiți pentru un look festiv?

Pregătirea părului pentru ceea ce îl așteaptă la festival necesită produse cosmetice adecvate. Produsele care vor proteja împotriva soarelui, a vântului și a prafului sunt o necesitate. Cosmeticele de texturare care adaugă volum și culoare vor fi, de asemenea, utile. Ce produse cosmetice pentru păr merită să luați la festival?

  • Uleiul de păr - acesta este un pas fundamental dacă doriți ca coafura de festival să arate bine și să nu aibă un efect negativ asupra stării părului. Majoritatea uleiurilor conțin filtre UV naturale, deci protejează împotriva soarelui. De asemenea, acestea ajută la coafarea părului, sporind luminozitatea și flexibilitatea, precum și accentuând buclele. Merită să amestecați un ulei de păr ușor cu farduri de ochi fosforescente și să-l purtați cu dumneavoastră; aplicat pe păr, acesta previne căderea și reflectă frumos lumina.
  • Apa termală - poate fi folosită ca o pulverizare pentru a oferi părului o hidratare și o nutriție perfectă chiar și în condiții dificile. Bogată în ingrediente valoroase, apa termală va conferi părului dumneavoastră catifelare, netezime și strălucire.
  • Sarea de mare - ajută la obținerea efectului de valuri de plajă pe păr, care reprezintă una dintre cele mai populare coafuri pentru festival. Spray-urile pe bază de sare de mare pot fi folosite exact ca un produs apos, care trebuie pulverizat pe păr și presat în șuvițe. Efectul va dura mai mult pe părul subțire. Merită să rețineți că (în pofida proprietăților sale valoroase) sarea de mare folosită în exces poate dăuna părului, îl poate usca, poate provoca încrețire și accentua aspectul tern.
  • Creta de păr - colorarea părului cu cretă este brevetul perfect pentru festivalurile de muzică. Așa-numitul chalk hair este un păr cu culori neobișnuite, foarte îndrăznețe, obținute cu ajutorul unei vopsele de păr. Este ușor de folosit, se îndepărtează la prima spălare și vă permite să vă vopsiți întregul păr, părți selectate sau doar reflexii în orice culoare doriți.
  • Spray-ul colorant - la fel ca și creta de păr, există spray-uri colorante care pot fi cumpărate în majoritatea farmaciilor. Fanii festivalurilor de muzică adoră acest produs pentru că vopsește părul temporar, se întinde ușor, nu dăunează și dispare după o singură spălare. Vopselele de păr în spray sunt disponibile în multe nuanțe, pentru blonde și brunete.
  • Șamponul uscat - este la îndemână și vă permite să preluați controlul asupra părului, care tinde să se îngrașe mai repede pe timp de vară. Dacă doriți să vă reîmprospătați rapid părul, folosiți un șampon uscat și prelucrați excesul cu degetele. În plus, această tehnică va conferi coafurii de festival volumul dorit.

FESTIVALURI MUZICALE DE VARĂ

Unde să folosiți ideea pentru o coafură pentru festival?

Unul dintre cele mai populare este Festivalul de Muzică și Artă Coachella Valley - un festival anual de muzică și artă care are loc la Empire Polo Club din Indio, California, situat în Valea Coachella din Inland Empire, în deșertul Colorado, de peste 20 de ani! Acesta este cel mai mare festival de muzică de acest gen din Statele Unite. Nu este de mirare că la acest eveniment participă o mulțime de celebrități și bloggeri din întreaga lume. Festivalul Coachella vă oferă ocazia de a vă manifesta și de a deveni noii creatori de tendințe.

Din fericire, există mult mai multe oportunități de a vă manifesta. Printre festivalurile de muzică într-un climat similar se numără, de exemplu, Lollapalooza din Chicago, Bottlerock Napa Valley din California, Hangout Music Festival pe plaja Gulf Shore din Alabama. Europenii pot merge la festivaluri de muzică mai apropiate, cum ar fi Bonnaroo Music & Arts Festival din Manchester, Primavera Sound din Barcelona, Tomorrowland din Belgia sau Open'er Festival, Orange Warsaw Festival sau OFF Festival din Polonia.

Nu ezitaţi să ne împărtăşiţi opinia dumneavoastră despre articole.


Comentarii: #0


Adăugaţi comentariul. Acesta va fi publicat după ce va fi aprobat de moderator.
Ulei de ricin
Ulei de jojoba
Ulei de argan
Politica de Confidențialitate

Website-ul nostru folosește module cookie și module cookie terțe pentru utilizarea instrumentelor externe. În cazul în care utilizatorul nu își dă consimțământul, doar modulele cookie esențiale vor fi folosite. Puteți schimba setările browserului dumneavoastră în orice moment. Vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookie?

Politica de Confidențialitate