Cum ar trebui să fie cea mai bună cremă de ochi? Descoperiți ingredientele care fac minuni

Cum ar trebui să fie cea mai bună cremă de ochi? Descoperiți ingredientele care fac minuni

Ce să folosiți pentru a hidrata pielea de sub și din jurul ochilor? Ce ingrediente funcționează cu adevărat și dau efectul dorit? Sunteți pe cale să aflați ce să căutați într-o cremă de ochi de calitate și de ce este o idee bună să aplicați ceva în plus înainte de cremă sau ser. Luați-vă adio de la riduri, cearcăne și ochi umflați, o dată pentru totdeauna. Treceți la o îngrijire a pielii care vă oferă suport deplin; faceți cunoștință cu ingredientele considerate adevărați inamici ai ridurilor.

Pielea de sub ochi este una dintre cele mai fragile zone de pe întreg corpul. Extrem de subțire și lipsită de glande sebacee. Deoarece nu produce sebum, nu are niciun scut protector împotriva efectului negativ al elementelor exterioare. De aceea, pielea de sub ochi așteaptă de la noi să acționăm și să nu o lăsăm niciodată fără sprijin. Ce să aplicați sub ochi pentru a întârzia apariția ridurilor? Nu este un mit: un ser sau o cremă de înaltă calitate poate netezi ridurile și pliurile nedorite ale feței. Ce ar trebui să conțină pentru a se dovedi eficientă? Cum ar trebui să arate o îngrijire impecabilă a pielii ochilor? Astăzi, veți afla, în sfârșit, care este cea mai bună cremă pentru ochi.

Care sunt cauzele ridurilor de sub ochi?

  • îngrijire greșită a pielii
  • oboseală, stres, boli
  • expresii faciale
  • vârsta, îmbătrânirea pielii
  • lipsa unei hidratări suficiente
  • efectul negativ al elementelor exterioare

Cremă bună pentru zona din jurul ochilor - ce înseamnă de fapt?

O cremă bună pentru ochi este bogată în ingrediente de cea mai înaltă calitate. Cu alte cuvinte, o cremă eficientă trebuie să aibă componente care acționează eficient. Poziția unui anumit ingredient de îmbunătățire a pielii pe lista INCI contează și ea. De exemplu, două creme diferite conțin același ingredient (acid hialuronic, să spunem), dar numai produsul care conține cea mai mare cantitate îl are în fruntea listei. În concluzie, dacă doriți o cremă de ochi de calitate - verificați întotdeauna ingredientele și alegeți produsele cosmetice cu cel mai mare conținut de substanțe active.

Cum ar trebui să funcționeze o cremă bună de ochi?

Cea mai bună dintre cele mai bune creme ar trebui să rezolve mai multe probleme, adică nu ar trebui să se concentreze doar pe un singur lucru. Ea trebuie să hidrateze pielea, dar și să o protejeze, să o hrănească, să o repare, să întindă epiderma și să netezească ridurile, luminând pielea și camuflând în același timp cearcănele. După aplicarea unei astfel de creme, pielea dumneavoastră ar trebui să fie mai luminoasă, mai netedă, cu un aspect mai tânăr și radiant. O cremă bună pentru ochi:

1. Hidratează

Pielea noastră, inclusiv pielea din jurul ochilor, iubește apa. Dacă se găsește în cantități infime în piele, aceasta își pierde elasticitatea și devine subțire. Asigurarea hidratării este cea mai importantă etapă a îngrijirii pielii, astfel încât cremele pentru ochi ar trebui să aibă în cea mai mare parte un efect puternic hidratant. Mulțumită acestui lucru, pielea rămâne mereu în formă.

2. Întinde, conferă fermitate și efect de lifting

Atunci când pielea își pierde fermitatea și este obosită, ne așteptăm ca o cremă să îi dea puțină energie și de aceea căutăm substanțe care să întindă și să adauge elasticitate.

3. Previne apariția ridurilor

Adevărul este că niciodată nu puteți reduce în totalitate ridurile existente, dar o cremă bună pentru ochi le va face mult mai puțin adânci și, în plus, va întârzia apariția altora noi.

4. Revitalizează și hrănește

Pielea delicată de sub ochi are nevoie de nutrienți pentru a se reface și reînnoi mai ușor. Prin urmare, sub piele are loc un proces intensiv de producere a colagenului și elastinei (principalele fibre de susținere a pielii). O cremă pentru zona din jurul ochilor ar trebui să ofere ceea ce pielea are cu adevărat nevoie pentru a fi hrănită, netedă și tânără.

5. Reduce cearcănele și ochii umflați

Cea mai bună cremă de ochi vă va face să arătați cât mai bine chiar și după o noapte nedormită. Datorită ingredientelor active care iluminează cearcănele și elimină senzațiile de inflamare, aceasta ajută pielea delicată să arate impecabilă și radiantă în ciuda oboselii. Substanțele care stimulează pielea și reduc aspectul de privire obosită sunt componente cheie ale unei creme de ochi eficace.

Crema de ochi. Când trebuie să începeți să o folosiți?

Din ce în ce mai multe persoane conștientizează că o cremă de ochi este o necesitate înainte să remarcați semnele îmbătrânirii pielii și fața plină de riduri. Este un element esențial încă din timp. Deja după împlinirea vârstei de 25 de ani ar trebui să ne procurăm un produs ușor hidratant pentru a preveni îmbătrânirea și pentru a menține zona delicată a ochilor sănătoasă. Rutina antirid are mari șanse de a întârzia primele riduri ale feței. Un ten tânăr se va mulțumi cu un produs gel lejer (de exemplu, cu silur sau aloe) și un ulei natural care reține apa în piele și are efect ocluziv.

Cremă de ochi care funcționează. Chiar există?

Secretul unei creme bune stă în compoziția sa. Doar ingredientele de primă clasă au un efect pozitiv asupra aspectului și condiției pielii de sub ochi. Căutați produse care sunt obținute din ingrediente naturale, sigure, ceea ce le afectează în mare măsură calitatea. Pielea din jurul ochilor are nevoie de o îngrijire specială și de substanțe adaptate nevoilor sale.

Lista de produse de îmbunătățire a pielii de sub ochi este lungă și plină de produse uimitoare care aparțin "elitei cosmetice". Ingrediente cu acțiune activă care elimină radicalii liberi, repară, întăresc membrana celulară, îmbunătățesc aspectul, revitalizează și hrănesc epiderma.

Ce să folosiți înainte de o cremă de ochi? Uleiurile naturale ca alternativă la îngrijirea obișnuită a pielii din jurul ochilor

Crema de ochi a fost concepută pentru a proteja pielea și acționează superficial asupra epidermei, făcând-o mai netedă, prevenind îmbătrânirea și deteriorarea, ferind-o de efectul negativ al condițiilor meteorologice.

Dar dacă sunteți serioasă în privința zonei pielii din jurul ochilor și doriți să vă asigurați cel mai bun scut protector - gândiți-vă la o îngrijire suplimentară, adică răsfățați-vă pielea cu ceva special.

Mă refer la un ser - un produs cosmetic mai apos, mai ușor, dar cu ingrediente mai bogate care pătrund în straturile profunde ale pielii pentru a hrăni și întări, permițându-i să țină ridurile la distanță și să le reducă pe cele existente. Serul este fie o formulă apoasă, fie un produs ceva mai greu, pe bază de ulei.

În plus, uleiurile naturale de frumusețe devin foarte frecvente în îngrijirea pielii de sub ochi. Unele dintre aceste uleiuri sunt numite elixiruri ale tinereții de către entuziaștii îngrijirii naturale și nu este deloc o exagerare.

La urma urmei, uleiurile cuprind acizi omega-3 și omega-6 esențiali pentru pielea delicată a ochilor, precum și fitosteroli și flavonoide care îmbunătățesc în mod remarcabil aspectul și starea pielii, previn dizolvarea colagenului și a elastinei, stimulează activitatea celulelor și încetinesc apariția ridurilor prin protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Unele uleiuri conțin squalene care formează sebumul, însă pielea de sub ochi duce lipsă de el. Acesta este considerat o substanță de înfrumusețare excelentă, care hidratează, întărește bariera naturală de lipide și este ca un scut ce reduce nocivitatea agresorilor externi.

Izvorul de beneficii ale uleiurilor pare a fi nesfârșit. Fiecare ulei conține multe vitamine și minerale și este o uimitoare protecție solară naturală. Factorul lor de protecție solară nu este de 30 sau 50; totuși, chiar și o protecție mai mică ajută pielea să facă față radiațiilor solare. În plus, filtrele UV din uleiuri sunt naturale și sigure, nu se acumulează în organism și, prin urmare, sunt inofensive.

Uleiurile reprezintă cea mai bună opțiune pentru repararea pielii de sub ochi pe timp de noapte. Ingredientele excelente și formula lejeră, ușor grasă, formează așa-numita ocluziune care protejează contra pierderii de apă și de alte substanțe benefice. Uleiurile naturale aplicate sub ochi reprezintă o opțiune bună pentru toate tipurile de ten.

În cazul tenului tânăr și al ridurilor faciale abia vizibile, o singură aplicare după demachierea riguroasă de seară este suficientă.

Pe de altă parte, puteți fi sigură că pielea afectată de lipsa de hidratare, de ridurile pronunțate și de aspectul obosit va întâmpina cu bucurie uleiurile și în rutina de dimineață. O bază de machiaj perfectă pentru pielea îmbătrânită de sub ochi.

Uleiurile își datorează popularitatea faptului că acționează ca substanțe naturale multifuncționale; simțiți-vă liberă să le aplicați nu doar pe pielea de sub ochi. Folosiți-le pe față, păr, unghii și corp - este un alt atu imens al uleiurilor.

Cele mai bune uleiuri pentru îngrijirea pielii de sub ochi

  • uleiul de argan a dobândit reputația de cel mai puternic antioxidant dintre uleiuri. Este uimitor în repararea pielii și în stimularea hidratării, împiedică apa să părăsească epiderma. Uleiul conține peste 100 de ingrediente active benefice care îmbunătățesc pielea și părul. Are o concentrație mare de vitamina E, caroteni, squalane și butyrospermum care acționează ca protecție solară naturală. Utilizarea regulată a uleiului de argan netezește liniile fine și menține pielea sănătoasă.
  • ulei din semințe de zmeură - sursă naturală de polifenoli, antioxidanți puternici (flavonoide, fitosteroli) și vitamina E. Acest ulei abundă în AGE, în principal acid linoleic și alfa-linolenic. Regenerează cu brio pielea și îi crește fermitatea.
  • ulei de jojoba - diversitate de substanțe nutritive: vitamine, squalane și acizi grași esențiali. Se absoarbe fără efort în piele, e o protecție solară naturală, are o structură similară cu cea a sebumului uman. Jojoba formează un strat protector microscopic pe pielea delicată de sub ochi care, în mod normal, duce lipsă de el din cauza deficitului de squalane. Uleiul de jojoba hidratează și reține apa în interior.
  • ulei de smochin de Barbaria - puterea sa antioxidantă puternică îl face cunoscut ca botox natural. Acest ulei accelerează repararea pielii, o stimulează să lucreze, previne îmbătrânirea prematură și protejează împotriva deteriorării. Uleiul de smochine de Barbaria este o sursă de vitamina E, zinc, magneziu, fosfor, potasiu, calciu și fier.
  • ulei de avocado cu șapte vitamine (A-B-D-E-H-K-PP) - hidratează intensiv, hrănește epiderma, are o compatibilitate impresionantă cu lipidele naturale ale pielii, le reface, protejează împotriva TEWL și a pielii uscate. Uleiul de avocado hrănește puternic, lubrifiază ușor și menține pielea netedă și elastică pe tot parcursul zilei. Ridurile sunt mai puțin vizibile pe zi ce trece, iar pielea este moale și tânără.
  • unt de shea bogat în acizi grași benefici și vitaminele tinereții - A și E. Acesta prezintă proprietăți de hidratare intensă și de hrănire, astfel încât pielea redevine netedă și radiantă. Shea îmbunătățește repararea epidermei, o face mai puternică și îi crește rezistența în fața agresorilor externi.
  • uleiul de migdale sporește nivelul de hidratare, hrănește în profunzime, întinerește și stimulează procesul de reparare. Tocmai acest ulei prezintă una dintre cele mai mari concentrații de vitamina E, având un puternic efect antioxidant. Uleiul de migdale conține, de asemenea, vitaminele A și D, minerale (fier, magneziu, calciu, mangan, fosfor, potasiu, sodiu și zinc), însă acizii grași omega-9 sunt cele mai importante ingrediente ale sale.

Cum să folosiți uleiurile în zona din jurul ochilor?

  1. Individual. Uleiurile au puterea ingredientelor active și depășesc frecvent cremele pentru ochi atunci când vine vorba de cantitățile și concentrația lor. Deoarece uleiurile acționează atât în interiorul pielii, cât și la suprafața acesteia, nu ezitați să le folosiți ca tratament de sine stătător sub ochi.
  2. Înainte de o cremă de ochi. Dacă pielea de sub ochi este departe de perfecțiune, urmați o rutină de îngrijire în mai multe etape. Aplicați uleiul ca ser și apoi folosiți o cremă de ochi cu textură bogată. În acest fel, îmbunătățiți efectul și hrăniți puternic pielea.
  3. După un ser pentru ochi (uleiul formează un strat ocluziv). Uleiurile protejează împotriva pierderii apei și a altor ingrediente active, prin urmare, le puteți trata ca o completare a unui ser hidratant ușor (acidul hialuronic se combină de minune cu uleiurile). În acest fel, faceți ca serul să acționeze mai intens și, în plus, hrăniți și protejați pielea delicată din jurul ochilor.

Nu ezitaţi să ne împărtăşiţi opinia dumneavoastră despre articole.


Comentarii: #0


Adăugaţi comentariul. Acesta va fi publicat după ce va fi aprobat de moderator.
Ulei de ricin
Ulei de jojoba
Ulei de argan
Politica de Confidențialitate

Website-ul nostru folosește module cookie și module cookie terțe pentru utilizarea instrumentelor externe. În cazul în care utilizatorul nu își dă consimțământul, doar modulele cookie esențiale vor fi folosite. Puteți schimba setările browserului dumneavoastră în orice moment. Vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookie?

Politica de Confidențialitate