Cele mai bune tipuri de extensii de păr

Cele mai bune tipuri de extensii de păr

Părul lung nu mai trebuie să fie doar un vis. Este un obiectiv pe care îl puteți atinge cu ajutorul remediilor făcute în casă sau al extensiilor de la salonul de coafură. Sunt mai multe metode din care puteți alege. Găsiți-o pe cea potrivită pentru dumneavoastră.

Aplicarea extensiilor de păr este noninvazivă și nedureroasă. Tratamentul presupune atașarea de șuvițe artificiale pe părul natural. Are ca scop adăugarea de lungime și volum, astfel încât extensiile să se îmbine și armonizeze cu părul natural.

Cum arată aplicarea extensiilor de păr?

Depinde de tehnica de aplicare a extensiilor de păr pe care o alegeți. Este posibil ca procedura pas cu pas să fie diferită, dar efectul e întotdeauna același - o coafură voluminoasă și impresionantă.

Ce metodă să alegeți? Unele dintre voi își doresc tratamente noninvazive. Altele optează pentru extensii de păr care nu vor provoca niciun fel de daune. Nu există o metodă ideală pentru extensiile de păr, deoarece fiecare își dorește rezultate diferite. Dacă nu știți ce tehnică să alegeți, consultați-vă hairstylistul - sfatul unui profesionist va ușura cu siguranță procesul de decizie.

Fapt divers: O șuviță de extensie de păr are o lungime maximă de 24 de centimetri.

Cu toate acestea, adeptele metodelor naturale ne încurajează să alegem alternative care nu necesită păr artificial. Există diferite metode de stimulare a creșterii părului care vă permit să obțineți un păr lung și voluminos fără să mergeți la salon.

METODE DE EXTINDERE A PĂRULUI

1. Extensii de păr cu cheratină

Prelungirea părului cu șuvițe de cheratină este unul dintre cele mai populare tratamente. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de extensii de păr la cald. În această tehnică, firele artificiale sunt atașate cu cheratină, ceea ce pare a fi o opțiune excelentă. La urma urmei, cheratina e un ingredient natural al părului. Această metodă poate fi realizată în două moduri:

  • cu un instrument special încălzit la o temperatură de aproximativ 170 de grade
  • cu un pistol special de lipire a cheratinei la o temperatură de cel mult 70 de grade

Cât durează extensiile de păr cu cheratină? Durabilitatea este punctul forte al acestei soluții (aproximativ 3-4 luni). Cu toate acestea, trebuie să mergeți la întreținere, deoarece extensiile de cheratină coboară pe măsură ce părul dumneavoastră natural crește.

2. Extensii Hairtalk

Această metodă este rapidă și fără efort, deoarece benzile adezive din silicon sunt extrem de ușor de aplicat. Procedura presupune fixarea benzilor de păr artificial pe fiecare fir de păr natural în parte, în mod uniform. Benzile se aplică foarte aproape de pielea capului, astfel încât sunt nedetectabile și aproape invizibile. Hairtalk este recomandat pentru părul fin care are nevoie de o creștere instantanee a volumului - benzile din silicon nu solicită excesiv părul. Ele sunt atașate în partea de sus și de jos a fiecărei secțiuni de păr. Extensiile durează de la câteva săptămâni chiar și până la 9 luni, dar aveți nevoie de întreținere o dată la 8-12 săptămâni. În general, extensiile Hairtalk sunt destul de practice dacă vă place să vă purtați părul prins, dar depinde, evident, de preferințele dumneavoastră.

3. Extensii de păr cusute

Există și o variație a metodei hairtalk. În loc de a fixa extensiile cu ajutorul adezivului, aceastea trebuie cusute. O coafeză face o împletitură tip cascadă (părul să fie liber) și coase benzile sub fiecare împletitură. Fără căldură sau adezivi. Extensiile cusute nu sunt de lungă durată, ceea ce constituie cel mai mare dezavantaj. În plus, rutina de spălare devine mai dificilă, deoarece clătirea impurităților și a acumulării de produse care se depun între împletituri nu este floare la ureche.

4. Extensii de păr cu împletituri japoneze

O împletitură se folosește și în metoda japoneză. Volumul părului se obține prin împletirea extensiilor de păr în părul real. Fâșiile sintetice sunt împletite în păr chiar la rădăcină și fixate cu un elastic foarte subțire, transparent. Din păcate, împletiturile trebuie făcute în așa fel încât să fie strânse. De aceea, extensiile de păr japoneze nu trebuie folosite mai mult de două luni pentru a evita slăbirea bulbilor de păr.

5. Extensii de păr cu ultrasunete

Această tehnică este recomandată celor care doresc să evite deteriorarea părului. Pentru fixarea extensiilor se folosește lipirea la rece. Se utilizează un instrument care generează valuri ultrasonice adecvate și capsule cu vârf de cheratină, lipind astfel părul real de firele artificiale. Efectele extensiilor cu ultrasunete durează până la șase luni! Aceste extensii sunt de lungă durată și abia detectabile. Sunt ca o sabie cu două tăișuri - vă bucurați de ele mult timp, dar îndepărtarea lor se poate solda cu deteriorarea părului.

6. Extensii de păr cu laser

Cunoscute și sub numele de hairdreams sau extensii de păr cu tehnologie cu infraroșu. Este una dintre metodele de lungă durată dar și costisitoare. E potrivită pentru părul fin, deoarece atașarea șuvițelor artificiale cu ajutorul laserului echivalează cu extensii nedetectabile, care sunt ușoare și elastice și care durează 4-6 luni. Cel mai mare avantaj - extensiile se comportă precum părul natural în timpul rutinei de periaj, coafare și spălare, astfel încât abia dacă se pot deosebi. Din nefericire, prețul extensiilor de păr cu laser este foarte mare.

7. Extensii de păr minitubes

Un pic mai populare decât extensiile cusute. În acest caz, se folosesc niște tubulețe pentru a atașa mici fâșii de păr artificial la șuvițe naturale de dimensiuni similare. Există două variante:

  • tuburi retractabile sau extensii de păr shrinkies (durează în jur de o lună și jumătate)
  • extensii de păr cu tubulețe din cupru (durează în jur de trei luni)

8. Extensii de păr cu microring (inelușe)

Atașarea șuvițelor artificiale cu inelușe nu necesită căldură, deci nu provoacă deteriorarea părului. Secțiuni mici de păr artificial se atașează cu ajutorul unor inele mici (de aluminiu, cupru sau bronz) - dimensiunea acestora trebuie să corespundă cu tipul și structura părului. Dacă extensiile au la interior silicon, acestea sunt mai mari, însă se și țin mai bine de păr și sunt mai sigure. Din păcate, puține saloane oferă acest tratament, deoarece necesită o îndemânare uriașă din partea unui stilist. Puteți purta extensiile cu microring timp de 3-4 luni. La început, inelele se vor simți ca fiind perceptibile și nu tocmai confortabile.

9. Extensii de păr cu easy loop

Procedura este similară cu aplicarea extensiilor cu inelușe, însă easy loop-urile sunt mai sigure și mai igienice. De asemenea, durează în jur de 3-4 luni. Metoda easy loop necesită foarte puțin timp și efort.

10. Extensiile de păr prin injectare

O metodă inovatoare care este recomandată mai ales ca remediu pentru calviție și subțierea părului. Este un tratament noninvaziv și nonchirurgical care presupune implementarea părului la o bază care imită pielea (atașată de scalp cu un produs special). Efectul cu aspect natural este marele avantaj al metodei - de obicei se folosesc extensii din păr natural; datorită fixării extensiilor în acest mod, ele nu sunt detectabile și nu prezintă probleme în timpul coafării. Trebuie să faceți înlocuirea benzilor de bază doar o dată pe an! Din păcate, prețul este ridicat și nu puteți opta pentru această metodă dacă vă luptați cu psoriazisul, mătreața etc.

11. Extensii de păr cu plasă

O metodă ceva mai ieftină, dar care tot costă destul de mult. De asemenea, folosește fire de păr naturale care se potrivesc cu culoarea, structura și lungimea părului unei anumite persoane. Extensiile sunt atașate la o plasă, iar plasa este atașată la părul natural cu ajutorul unor agrafe. Efectul obținut este natural; purtarea extensiilor e comodă. Tratamentul se potrivește persoanelor care se confruntă cu calviția și celor care doresc pur și simplu să adauge puțin volum coafurii lor.

12. Extensii de păr cu clips (clip-on/clip-off)

În cele din urmă, cea mai populară extensie de păr, preferată pentru ocazii speciale - clip on/off. Cea mai ieftină, dar și cea mai puțin confortabilă opțiune. Fâșii de păr artificial se fixează pe părul natural cu ajutorul unor agrafe (clipsuri). Puteți să le aplicați singure; astfel de extensii sunt concepute pentru utilizări multiple. Din păcate, efectele nu sunt de lungă durată. Nici rezultatul nu este unul natural. Benzile de păr pot fi vizibile (mai ales atunci când vă legați părul) și trebuie să le scoateți înainte de somn. Sunt o soluție de o zi.

Cât durează extensiile de păr?

Perioada de timp în care purtați extensii depinde de metoda aleasă. Puteți opta pentru extensii de unică folosință sau le puteți purta timp de șase luni sau mai mult.

Își pot da seama oamenii că purtați extensii de păr?

Și asta depinde de metoda aleasă. Extensiile clip-on/off, cusute sau hairtalk sunt cele mai ușor de detectat, mai ales atunci când prindeți părul. Extensiile cu injectare, cu laser, cu plasă sau cu ultrasunete sunt cele care arată cel mai natural. Cu cât prețul e mai mare, cu atât este mai greu să distingeți extensiile de părul real.

Sunt sigure extensiile de păr?

Întrebarea este foarte des întâlnită pe blogurile de păr. Ne dorim întotdeauna să fie nedureroase și noninvazive. Și așa se întâmplă în majoritatea cazurilor. Cu toate acestea, nimeni nu vă spune cum va arăta părul dvs. după câteva luni de extensii de păr făcute periodic. Provocă extensiile de păr deteriorarea părului natural? Din păcate, adevărul e trist. În multe cazuri, extensiile slăbesc părul și îi accelerează căderea. Cel mai adesea, părul subțire, care este fragil, nu suportă acest tratament. Firele artificiale înseamnă o greutate în plus pentru părul natural și pot slăbi bulbii de păr.

Cât costă extensiile de păr?

Tratamentul e foarte popular în rândul celebrităților. Prețul lui nu este mic. Cu siguranță, nu toată lumea și-l poate permite. Totuși, costurile diferă în funcție de tehnica pentru care optați. În plus, prețurile diferă de la un salon la altul.

Aplicarea de extensii de păr la un salon e foarte costisitoare. Ar trebui să vă gândiți la metode pentru a adăuga volum și lungime părului acasă. Puteți face acest lucru singure la un preț mai mic, deoarece cheltuiți bani doar pe un produs de păr care vă este necesar.

CUM FACEM PĂRUL MAI LUNG ACASĂ

Remediile naturale pentru creșterea părului reprezintă o alternativă excelentă la costisitoarele extensii de păr. Dacă vă îngroziți uitându-vă la prețurile pentru extensii, apelați la testatele si doveditele uleiuri de păr. Dacă alegeți uleiul potrivit pentru nevoile podoabei dvs. capilare, acesta nu numai că o va face să arate mai bine, ci va stimula creșterea părului, va împiedica căderea și va promova și apariția unor noi fire.

Tratamentul părului și al scalpului cu ulei pentru creștere nu este nou. Multe femei valorifică din plin darurile naturii. Pe de altă parte, țineți cont de faptul că unele uleiuri sunt nepotrivite pentru stimularea creșterii părului. Aveți nevoie de uleiuri naturale (nu de uleiuri esențiale) care pot fi folosite pentru aplicarea pe scalp și care au putere de stimulare a creșterii, de întărire a bulbilor.

Uleiul de ricin, uleiul de brusture și uleiul de pin se numără printre favorite.

Contează și alegerea metodei corecte de aplicare a unui ulei pe păr. Cea mai bună tehnică de creștere a părului acasă presupune aplicarea unui ulei pe scalp și masarea acestuia timp de câteva minute. Puteți încerca un tratament cu ulei fierbinte pentru păr, deoarece umiditatea și căldura îmbunătățesc absorbția substanțelor nutritive și intensifică efectele tratamentului.

Nu ezitaţi să ne împărtăşiţi opinia dumneavoastră despre articole.


Comentarii: #0


Adăugaţi comentariul. Acesta va fi publicat după ce va fi aprobat de moderator.
Politica de Confidențialitate

Website-ul nostru folosește module cookie și module cookie terțe pentru utilizarea instrumentelor externe. În cazul în care utilizatorul nu își dă consimțământul, doar modulele cookie esențiale vor fi folosite. Puteți schimba setările browserului dumneavoastră în orice moment. Vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookie?

Politica de Confidențialitate