Ulei de pin siberian. Puterea cedrului în lupta pentru un păr frumos

Ulei de pin siberian. Puterea cedrului în lupta pentru un păr frumos

Ascunde calități magice. Arborele de cedru este tratat cu cel mai mare respect în Rusia. Uleiul de cedru se obține prin presarea nucilor acestei plante. Uleiul este perfect pentru sănătatea noastră, precum și pentru frumusețe și bunăstare. Acesta asigură 50% din necesarul zilnic de vitamina E. Uleiul de cedru fortifică părul, previne căderea lui, elimină mătreața. Aplicat cu regularitate, garantează o reparare completă.

Nucile de cedru sunt foarte gustoase. Mai mult, ele ascund un potențial uriaș. Oamenii de știință au analizat compoziția nucilor de cedru și au fost surprinși de rezultate. S-a dovedit că acestea au mai multe proteine decât unele produse din carne, iar această proteină este excelent absorbită de organismul uman. Evident, uleiul de cedru prezintă și alte proprietăți. Prețul său este pe bună dreptate crescut - e cel mai bun produs natural de vindecare și condiționare.

Uleiul de cedru este presat din aceste nuci excepționale de pin siberian. Pădurile de cedru siberian au fost întotdeauna ocrotite. Reprezintă unele dintre puținele locuri în care natura își dezvăluie diversitatea capacităților sale vindecătoare. Uleiul de cedru este presat la rece din semințele aflate în conurile mici de cedru. Semințele pot fi presate în diverse moduri, de exemplu prin presare la rece, care este cea mai bună metodă.

Ulei de cedru INCI

Pinus Sibirica Nut Oil

Uleiul de cedru natural are o culoare chihlimbarie și o aromă delicată, destul de caracteristică. Indiferent de metoda de extracție, acesta are întotdeauna același aspect. Dar proprietățile diferă. Uleiul rafinat este mai puțin eficient. Trebuie să ținem cont de faptul că un ulei de cedru nerafinat este mai valoros și reprezintă un izvor de nutrienți. De asemenea, trebuie presat la rece, deoarece temperatura ridicată " omoară" substanțele prețioase.

Uleiul de cedru siberian - proprietăți

Să aruncăm o privire mai atentă la acest dar al naturii - uleiul de cedru. De ce îl apreciază atât de mult locuitorii Siberiei? De ce este atât de important? Nucile de cedru abundă în proteine care sunt ușor de absorbit de organismul nostru. Totuși, acesta nu este cel mai important ingredient al uleiului de cedru. Prețul produsului este ridicat pentru că include alte câteva substanțe și nutrienți cheie. Cel mai bun este ascuns în interior.

Uleiul de cedru natural este plin de vitamine. Reprezintă sursa celor mai buni nutrienți. Conținutul de vitamina E (antioxidant natural) este de cinci ori mai mare decât în uleiul de măsline. Uleiul conține vitaminele A, D, B, B1, B2, B3, B4. Când vine vorba de nutrienți, este mult mai bun decât uleiul de măsline. Uleiul de cedru este o concentrație de vitamina F (acid linoleic), ceea ce îl face să fie atât de unic.

Uleiul de cedru - acțiune. Când ajută?

Uleiul natural presat din nuci de pin siberian are proprietăți de vindecare splendide. Acesta ameliorează durerea, relaxează mușchii și articulațiile, sporește concentrarea, reduce efectele stresului și oboselii, îmbunătățește sistemul imunitar. Uleiul de cedru funcționează foarte bine și ajută la prevenirea majorității bolilor civilizației. Stimulează activitatea creierului. Este recomandat atunci când aveți gripă sau probleme cu stomacul. Nu e de mirare că locuitorii Siberiei îl consideră un ulei alimentar de neînlocuit.

Uleiul de cedru - întrebuințări

Datorită conținutului mare de acizi grași polinesaturați și antioxidanți, uleiul protejează celulele corpului de stresul oxidativ. Prin urmare, este comun în domeniul înfrumusețării. Uleiul de cedru natural, presat la rece și nerafinat, nu conține conservanți, parfum și coloranți, ceea ce îl face extrem de popular în îngrijirea pielii și a părului. În plus, este cu adevărat eficient.

Uleiul de cedru în îngrijirea feței

Este benefic pentru piele, asigurând repararea și hidratarea corespunzătoare. Uleiul de cedru întinerește tenul. Prin urmare, poate netezi sau chiar elimina ridurile atunci când este folosit cu regularitate. Funcționează ca un ulei de masaj natural sau ca balsam după baie. Puteți aplica ulei de cedru în locul unei creme de față. Acesta va asigura toate substanțele nutritive necesare, va regla nivelul de hidratare și va conferi netezime și strălucire. Uleiul natural de cedru este foarte eficient în cazul dermatitei atopice, alergiilor cutanate și psoriazisului. Este un remediu pentru toate problemele.

Beneficiile uleiului de cedru asupra părului

Uleiul de cedru e folosit de regulă în îngrijirea părului. Este potrivit pentru metoda ungerii părului cu ulei - poate fi aplicat atât pe păr, cât și pe scalp. Datorită proprietăților antioxidante puternice și a formulei lejere foarte interesante, este folosit pentru protecția părului cu porozitate redusă. Uleiul de cedru a fost încorporat în Nanoil destinat părului cu porozitate redusă. Acesta joacă rolul unui ingredient care previne căderea părului, normalizează activitatea glandelor sebacee, purifică pielea și combate mătreața.

Uleiul de cedru pentru păr este utilizat în principal ca produs împotriva căderii părului și împotriva mătreții. Dacă îl aplicați în mod regulat, acesta va hrăni bulbii de păr și va reda sănătatea scalpului dumneavoastră. Bulbii devin mai bine înrădăcinați, făcând astfel părul mult mai puternic. Uleiul de cedru presat la rece este foarte eficient ca produs care luptă împotriva căderii excesive a părului. Mai mult, acesta restabilește pH-ul și asigură o secreție adecvată de sebum. Părul nu este gras, iar mătreața nu mai este o problemă.

Uleiul de cedru - cum se folosește?

Se recomandă aplicarea uleiului de cedru pe pielea descuamată și pe zonele predispuse la seboree. Masarea acestuia pe scalp și distribuirea pe lungimea firelor de păr va fi, de asemenea, eficientă. Uleiul de cedru acționează la nivelul pielii, prin urmare, ar trebui să îl aplicați în mod regulat pe scalp. Putem lăsa uleiul de cedru siberian timp de 30 de minute sau peste noapte. Cu cât mai mult timp, cu atât mai bine - efectul este sporit. Putem intensifica calitățile uleiului: aplicați-l pe scalp, masați scalpul și înveliți cu un prosop cald și umed. Căldura și umiditatea îmbunătățesc absorbția uleiului.

Nu ezitaţi să ne împărtăşiţi opinia dumneavoastră despre articole.


Comentarii: #0


Adăugaţi comentariul. Acesta va fi publicat după ce va fi aprobat de moderator.
Ulei de ricin
Ulei de argan
Ulei de jojoba
Ser facial cu vitamina C
Politica de Confidențialitate

Website-ul nostru folosește module cookie și module cookie terțe pentru utilizarea instrumentelor externe. În cazul în care utilizatorul nu își dă consimțământul, doar modulele cookie esențiale vor fi folosite. Puteți schimba setările browserului dumneavoastră în orice moment. Vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookie?

Politica de Confidențialitate