TOP 10: Cele mai bune măști de față multifuncționale pe care le puteți face acasă

TOP 10: Cele mai bune măști de față multifuncționale pe care le puteți face acasă

Complet naturale, eficiente, capabile să aibă grijă de toate tipurile de piele și excepțional de ușor de preparat - vedeți pe propria piele ce efecte incredibile și puternice pot produce.

Măștile de față de casă sunt încă una dintre cele mai bune forme de îngrijire a pielii la care puteți apela. Avantajul lor incontestabil este că le creați pe toate singură. Astfel, sunteți responsabilă de „fabricarea” acestui produs cosmetic de casă. Aceasta în schimb vă va permite să obțineți un produs cosmetic de calitate, perfect în toate aspectele, oferind efectele exacte pe care le doriți. Iată cele mai bune rețete de măști de față, potrivite pentru toate tipurile de piele de față, atemporale și fiabile - aflați puterea lor și aflați ce înseamnă cu adevărat să aveți un ten impecabil.

Dau roade: de ce merită să aplicați măști de față?

Fără îndoială, măștile de față au o influență foarte pozitivă asupra stării pielii. Nu există nici un alt produs cosmetic cu acțiune benefică care ar putea fi comparat cu ceea ce uleiurile naturale sunt în măsură să ofere. Foarte repede, în doar câteva zeci de minute, acestea capabile să împrospăteze pielea, să-i îmbunătățească aspectul, să elimine oboseala de pe față. În afară de aceasta, uleiurile naturale furnizează pielii feței multe substanțe nutritive esențiale. Măștile de față de casă sunt, așa cum am menționat mai sus, în întregime naturale și nu au substanțe sintetice. Le creați pe cont propriu, ceea ce vă acordă posibilitatea de a decide atunci când vine vorba de ingredientele din care este alcătuit produsul de înfrumusețare.

Înainte de a vă pune o mască - pregătiți-vă fața pentru tratament

Pentru a profita la maximum de o anumită mască de față și a o ajuta să ofere efectele dorite - pregătiți-vă întotdeauna pielea pentru această procedură de înfrumusețare.

Pentru a o face corect, curățați fața îndepărtând bine machiajul și alte impurități. O idee bună este să efectuați metoda de curățare pe bază de uleiuri, care este populară printre bloggerii OCM, și să veniți după cu scrub pentru față, astfel încât să eliberați fața de celulele moarte ale epidermei.

În acest fel vă deschideți porii pielii și masajul pe care îl faceți în timp ce faceți scrub pe față stimulează micro-circulația și crește rata de absorbție a pielii. Ca rezultat, este mai ușor pentru substanțele din care este alcătuită masca de față să pătrundă în piele și să ajungă la straturile inferioare. Este de remarcat că majoritatea măștilor de față ar trebui aplicate și pe alte zone ale pielii, nu numai pe față. Prin urmare, data viitoare încercați să aplicați o mască de față pe gât și decolteu. Evident, evitați pielea buzelor și a ochilor.

Regulile de aur ale aplicării măștii de față

  • Cel mai bine este să aplicați o mască de față seara, în jurul orei 6:00 P.M.
  • Aplicați-o pe pielea feței curățată foarte bine.
  • După îndepărtarea măștii de față, echilibrați pH-ul pielii ștergând pielea cu un tonifiant și veniți după cu o cremă hidratantă.

Top 10 cele mai bune măști artizanale pentru față

1. Mască de față cu castraveți

  • 1 castravete mediu
  • 1/2 linguriță de ulei de avocado

Aceasta este cea mai simplă mască de față din lume care are proprietăți incredibile în ceea ce privește îngrijirea feței. Castravetele împrospătează, îndepărtează foarte bine oboseala de pe piele, reduce edemul, uniformizează tonul feței, o hidratează și o netezește. Atunci când este combinat cu ulei natural, calitățile sale nutritive, protective și anti-îmbătrânire sunt îmbunătățite semnificativ. Uleiul de avocado are șapte vitamine prețioase, acizi grași și antioxidanți. Se rade un castravete de mărime medie, se stoarce de suc și pulpa se amestecă cu 1/2 de linguriță de ulei de avocado. Aplicați pe față și clătiți după 15 minute.

2. Masca de față cu drojdie

  • 20 g drojdie
  • 2-3 lingurițe de iaurt natural
  • 1 linguriță de ulei de jojoba

Drojdia are o cantitate mare de vitamina B, proteine și minerale: fosfor, zinc, magneziu, fier, potasiu, seleniu și crom. Compoziția sa bogată face din drojdie un nutrient perfect pentru pielea obosită și plictisitoare, care are pete. Uleiul de jojoba echilibrează sebumul, ceea ce înseamnă că reaprovizionează pielea uscată cu apă și rezolvă problema tenului gras. La rândul său, iaurtul hidratează, înmoaie și evidențiază tenul, precum și echilibrează nivelul pH-ului pielii.

3. Mască de față cu lapte și miere

  • 3 lingurițe de miere
  • 3 lingurițe de lapte
  • 1/2 de linguriță de ulei de migdale

Amestecați toate ingredientele pentru a le aplica pe față și gât. După 15 minute clătiți cu grijă cu apă caldă. Mierea are proprietăți medicinale și antiinflamatorii, astfel încât este recunoscută ca un antidot puternic pentru toate imperfecțiunile posibile ale pielii. Previne iritațiile, inclusiv arsurile solare și protejează împotriva acțiunii adverse a agresorilor externi. Uleiul de migdale hrănește pielea, crește elasticitatea și furnizează dermei acizii grași valoroși. De asemenea, laptele hidratează pielea și are efect anti-îmbătrânire.

4. Masca de față cu cartofi și ulei de jojoba

  • 1 cartof întreg
  • 1/2 de linguriță de ulei de jojoba

Radeți cartoful, stoarceți excesul de suc și adăugați ulei de jojoba în pulpă. Lăsați masca de față să stea timp de 15 minute și îndepărtați-o de pe piele folosind apă caldă. Vă puteți aștepta ca cartoful să îndepărteze oboseala și umflăturile de pe față, să evidențieze tenul și atunci când este utilizat în mod regulat, va lumina petele pigmentare. Pielea este bine hidratată, nuanța este sănătoasă. Datorită uleiului de jojoba, pielea este protejată împotriva poluării urbane și a tuturor tipurilor de iritații cunoscute, inclusiv a celor induse de soare. Adevărul este că uleiul de jojoba este un ulei care conține scualen - un component natural al sebumului uman. Această calitate face ca uleiul de jojoba să fie atât de bun pentru combaterea seboreei și pentru menținerea hidratării adecvate a pielii.

Vestea bună este că puteți aplica mască de cartofi și pe pielea ochilor. Acest lucru vă va ajuta să reduceți umflăturile și cearcănele. De asemenea, pielea ochilor ar trebui să fie netezită.

5. Masca de față cu albuș de ou, ulei de argan și vitamina E

  • 2 albușuri de ou
  • 5 picături de vitamina E
  • 1/2 de linguriță de ulei de argan

Bateți albușurile de ou până când devin albe și pufoase. Combinați-le cu vitamina E și uleiul de argan.

Aplicați pe față și clătiți după 15 minute. Această mască de față face pielea mai elastică și vizibil întinerită. Albușul de ou netezește ridurile, hidratează și hrănește. Vitamina E face ca pielea să pară mai tânără și o protejează împotriva decolorărilor și a razelor UV dăunătoare. Uleiul de argan este recunoscut drept cel mai puternic ulei din punct de vedere al calităților sale de întinerire.

6. Masca de față cu ulei de jojoba, gelatină și lapte

  • gelatină
  • lapte
  • 1/2 de linguriță de ulei de jojoba

Masca de față cu gelatină este perfectă pentru desfundarea porilor pielii, evidențierea și revigorarea pielii. Uleiul de jojoba este abundent în antioxidanți și acizi grași esențiali, precum și în scualen prețios. Amestecați laptele și gelatina în proporții egale (1:1) și puneți într-un cuptor cu microunde. Încălziți-le timp de 15 secunde. Scoateți amestecul și combinați cu uleiul de jojoba. Odată ce masca de față se răcește și se îngroașă și are consistența gelatinei, aplicați-o pe piele și lăsați-o să stea pe față. Masca de gelatină este un fel de mască peel off. Aceasta înseamnă că trebuie îndepărtată prin desprinderea acesteia începând de la bărbie deplasându-vă în sus.

7. Masca de față cu portocală și ulei de argan

  • suc de portocale
  • 1 linguriță de ulei de măsline sau ulei de argan

Aceasta este o mască anti-oxidantă și revitalizantă a feței plină de vitamina C și acizi grași omega. Scopul sucului de portocale este de a reîmprospăta, netezi și tonifica pielea. De asemenea, acidifică pielea și îi furnizează vitamina C, cunoscută în mod obișnuit sub numele de vitamina tinereții. Uleiul protejează și previne atât deshidratarea, cât și iritarea pielii. De asemenea, mărește elasticitatea pielii.

8. Masca de față cu aloe, miere și ulei de avocado

  • 2 lingurițe de miere
  • 1 linguriță de suc de aloe
  • 1 linguriță de ulei de avocado

Combinați sucul de aloe cu uleiul de avocado și amestecați bine. Lăsați masca de față să stea pe față timp de 20 de minute și clătiți-o cu apă călduță. Aloea este cunoscută pentru calmarea și revitalizarea pielii, o revitalizează și menține un nivel adecvat de hidratare. Mai mult, pielea feței se calmează, devine elastică și hrănită cu vitamine grație uleiului de avocado. Când vine vorba de miere, are efecte antiseptice și detoxifiante, dar asta nu este tot. Mierea vindecă, de asemenea, imperfecțiunile pielii, hrănește fața și o netezește. Este o mască de față incredibil de bună pentru tipurile de piele uscată, ternă și matură; de asemenea, pielea cu imperfecțiuni va beneficia de această mască de față.

9. Masca de față cu morcov

  • 1 morcov
  • 1 gălbenuș de ou
  • 1 linguriță de miere
  • 1 linguriță de iaurt natural

Amestecați o lingură de morcov ras fin cu un gălbenuș de ou, o linguriță de miere și iaurt. Lăsați masca să stea pe față timp de 20 de minute și clătiți-o cu apă caldă. Această mască de față cu morcovi este perfectă pentru tipurile de piele normală și obosită, al căror ten este tern. Face ca tonul pielii să arate mai sănătos, previne deshidratarea, înmoaie epiderma, combate acneea și alte imperfecțiuni ale pielii, hrănește și lasă pielea revitalizată. Mierea combate bacteriile și este un antioxidant natural.

10. Masca de față cu măr

  • 1 măr
  • 1 linguriță de făină
  • câteva picături de suc de lămâie
  • 1/2 de linguriță de ulei de jojoba

Se rade mărul, se amestecă cu o lingură de cartofi, făină porumb sau orez, se adaugă câteva picături de suc de lămâie și o jumătate de linguriță de ulei jojoba. Întindeți masca pe față și îndepărtați după 15 minute folosind apă călduță.

În cel mai scurt timp masca de față cu măr îmbunătățește aspectul pielii, restabilește pH-ul, tonifică, albește decolorările și are un efect anti-îmbătrânire. Mărul protejează împotriva îmbătrânirii premature a pielii, este antiseptic și dă o strălucire sănătoasă. Lămâia luminează tenul și își uniformizează tonul. Pentru a clarifica, datorită sucului de lămâie, pielea devine proaspătă și bine odihnită. Când vine vorba de uleiul de jojoba, face ca pielea feței să fie întinerită și semnificativ netezită. De asemenea, restabilește bariera hidro-lipidă a pielii.

Nu ezitaţi să ne împărtăşiţi opinia dumneavoastră despre articole.


Comentarii: #0


Adăugaţi comentariul. Acesta va fi publicat după ce va fi aprobat de moderator.
Ulei de ricin
Ulei de argan
Ulei de jojoba
Politica de Confidențialitate

Website-ul nostru folosește module cookie și module cookie terțe pentru utilizarea instrumentelor externe. În cazul în care utilizatorul nu își dă consimțământul, doar modulele cookie esențiale vor fi folosite. Puteți schimba setările browserului dumneavoastră în orice moment. Vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookie?

Politica de Confidențialitate