Cum să alegeți un ser eficient pentru față? Uleiuri, acid hialuronic și... Toate celelalte stimulente

Cum să alegeți un ser eficient pentru față? Uleiuri, acid hialuronic și... Toate celelalte stimulente

Serul pentru pielea facială este frumusețe concentrată într-o sticlă elegantă. Este cel mai puternic amplificator al pielii și un adevărat expert în piele - observați efectele după o singură utilizare. Cum să alegeți serul pentru față? Când este timpul să încercați unul? Sunteți conștienți că vă puteți face serul facial natural care funcționează excelent?

Ce este serul?

Serul pielii feței este considerat a fi un produs excepțional, deoarece utilizarea sa intensifică îngrijirea zilnică a pielii. Este unul dintre cele mai puternice balsamuri de piele și a fost conceput astfel încât să garanteze îngrijirea intensivă a pielii.

Formula sa fără greutate și cu o consistență destul de lichidă permite ingredientelor active să ajungă cu ușurință la cele mai profunde straturi ale pielii, unde hidratanții obișnuiți nu vor avea niciodată șansa de a acționa. Care este rezultatul? Reparare puternică, boost nutritiv, hidratare, întinerire și tratament intensificat al multor afecțiuni grave ale pielii.

Ce se află în spatele fenomenului serului facial? Produsul conține ingrediente active extrem de concentrate, foarte eficiente. Un ser natural este alcătuit în mare parte din extracte din plante, uleiuri naturale, vitamine, uleiuri esențiale și ape florale. Are diverse forme și seamănă cu o cremă ușoară, un ulei, un gel sau o emulsie.

Când să apelați la un ser facial?

Până de curând, exista o convingere răspândită că serul este dedicat exclusiv pielii ce îmbătrânește, afectată de riduri și pierderea elasticității. Totuși nu este adevărat. Am aflat din fericire că fiecare tip de piele are nevoi individuale și merită îngrijire îmbunătățită. Rezumând, nu contează dacă pielea dumneavoastră este tânără, predispusă la acnee, grasă, uscată și obosită, ternă, matură, lipsită de hidratare sau fără probleme - fiecare tip va primi un ser de față de calitate.

Încercați serul dacă simțiți că starea pielii se agravează sau credeți că este departe de ideal. Multe seruri combat chiar și afecțiunile dermatologice cu adevărat grave (inflamație, pete pigmentare), mai ales dacă sunt alcătuite din substanțe naturale sigure.

Nu uitați!

Chiar dacă funcționează mai intens decât o cremă hidratantă, serul nu va fi niciodată înlocuitorul ei. Serul întărește pielea și face ca alte produse cosmetice să funcționeze mai bine. Amintiți-vă acest lucru și tratați-l ca pe o completare a îngrijirii pielii dumneavoastră, nu ca o alternativă la o cremă obișnuită.

Ser facial natural

Este un fenomen cosmetic. Ingredientele dintr-un ser facial natural sunt alese cu atenție la detalii; compoziția nu conține substanțe iritante, sintetice, parabeni, siliconi sau derivați din petrol. Este un produs fără defecte, frecvent conceput cu uleiuri vegetale naturale, deoarece, până la urmă, acestea sunt capabile să repare eficient pielea și să o protejeze de deteriorări. Un singur ulei vegetal este egal cu o doză mare de nutrienți; un amestec de câteva este o simfonie a frumuseții.

Cum puteți afla că aveți în mâini un serum de calitate pentru față?

O atingere de lux nu ar trebui să se limiteze la o fiolă luxoasă în care este încapsulat serul. Ceea ce se află în interiorul flaconului ar trebui să fie de asemenea de cea mai bună calitate. Cum să alegeți un serum de față calitativ?

  1. Evitați ingredientele controversate din ser - verificați dacă există substanțe comedogene, parafină, ulei mineral, PEG-uri și silicoane. Nici substanțe precum coloranții, parfumurile artificiale, alcoolii cu lanț scurt și conservanții puternici nu sunt benefice pentru pielea dvs.
  2. Căutați ingredientele active - printre cele care au o importanță majoră pentru efectul serului se numără uleiurile vegetale, uleiurile esențiale, apele florale, toate tipurile de extracte de plante (extracte de flori și de plante), algele, precum și substanțele hidratante (aloe și acid hialuronic). Vitaminele C și E, retinolul și coenzima Q10 fac parte din alte ingrediente extrem de apreciate ale serului. Cu toate acestea, nu uitați că un serum care conține vitamina C, acizi sau retinol puternic concentrați poate fi fotosensibilizant, așa că o cremă cu protecție solară este indispensabilă.
  3. Potriviți serul în funcție de tipul tenului dumneavoastră - tenul gras sau acneic va fi cu siguranță adeptul altor uleiuri și substanțe decât tenul uscat sau cuperozic. Verificați întotdeauna scopul unui anumit serum și, dacă îl preparați singuri - asortați cu atenție uleiurile naturale și alte ingrediente de condiționare.
  4. Verificați cum reacționează pielea dvs. la ser - un ser de calitate pentru față trebuie să fie absorbit rapid, să nu lase un strat lipicios, să ofere o senzație plăcută de lejeritate, să nu rămână lipit de piele sau să o supraîncarce.

DE CE NU ÎNCERCAȚI SERUL DE FAȚĂ NANOIL? ACESTA OFERĂ CELE MAI EFICIENTE REZULTATE ȘI DEȚINE CELE MAI BUNE COMPONENTE!

CĂUTAȚI UN SERUM DE FAȚĂ INFAILIBIL? ÎNCERCAȚI PRODUSELE PERFECT COMPUSE DE LA NANOIL. INGREDIENTE GROZAVE, CALITATE EXCELENTĂ ȘI EFECTUL "WOW" - TOATE ACESTEA SUNT LA ÎNDEMÂNA DUMNEAVOASTRĂ! INTRODUCEȚI NANOIL ÎN RUTINA DVS. DE ÎNFRUMUSEȚARE ȘI ÎNCREDINȚAȚI-VĂ PIELEA SERULUI. VEȚI VEDEA ȘI SIMȚI CĂ PIELEA ESTE MULT MAI FINĂ DOAR DUPĂ O SINGURĂ UTILIZARE.

Cum se utilizează serul facial?

Serul de îngrijire al feței îmbunătățește îngrijirea pielii și întărește pielea și astfel pătrunde în straturi adânci, dar nu o protejează la exterior. De aceea, asigurați-vă întotdeauna că este urmat de o cremă de față. Serul are nevoie de ocluzie care îl va menține în straturile profunde ale pielii - o cremă hidratantă funcționează în acest fel, împiedicând ingredientele serului să scape.

Prin urmare, curățați-vă pielea și aplicați un tonifiant peste ea înainte de a aplica ser. Așteptați până când este absorbit și apoi aplicați pe piele o cremă potrivită. Dacă aveți ser pe bază de ulei, nu trebuie să așteptați până când este absorbit - aplicați cremă imediat după ser pentru a emulsiona uleiurile și a preveni formarea stratului gras pe suprafața pielii.

Nu uitați!

Substanțele active foarte concentrate dintr-un ser de față s-ar putea evapora rapid din piele, ceea ce înseamnă un efect mai slab. Pentru a evita acest lucru, protejați pielea cu o „haină de protecție” ocluzivă sub forma unei creme de față care vi se potrivește tipului de piele.

Produse cosmetice de casă: cum să faceți ser natural pentru față?

Puteți crea cel mai ușor și mai valoros ser amestecând câteva uleiuri naturale (de ex. ulei de macadamia, ulei de jojoba și ulei de avocado). Este o esență de noapte foarte hrănitoare, ce revitalizează pielea uscată, obosită, care se confruntă în fiecare zi cu toxine și poluarea urbană. Acest ser pe bază de ulei poate fi completat în continuare de uleiuri esențiale care au un efect puternic de îngrijire. De exemplu, uleiul de lavandă îmbunătățește repararea colagenului și a elastinei, are efect antiinflamator și uniformizează tonusul pielii. Uleiul de trandafir, pe de altă parte, calmează iritațiile, restabilește elasticitatea pielii, regenerează și are acțiune anti-îmbătrânire. Uleiul de ylang-ylang controlează producția de sebum, tratează inflamațiile pielii și acneea. Câteva picături pentru un ser de 30 ml vor fi de ajuns. Serul dumneavoastră de casă poate avea într-adevăr ingrediente uimitoare! Nu amestecați doar două uleiuri. Lăsați-vă purtată de val și folosiți o gamă largă de ingrediente cu îngrijire activă de cea mai înaltă calitate. Ce substanțe puteți alege?

Faceți-vă singure - ser facial natural de casă: rețete

Ser de față bifazic cu trandafir; toate tipurile de piele

  • apă de trandafir - 15 ml
  • acid hialuronic 3% gel - 10 ml
  • ulei de jojoba - 5 ml
  • ulei de argan - 5 ml
  • sorbitol sau d-pantenol - 5 ml
  • vitamina E - 1 ml

Se amestecă toate ingredientele într-un bol și se toarnă într-o sticlă închisă la culoare. Înainte de utilizare, agitați bine pentru a combina fazele. Folosiți înainte de culcare și în timpul zilei dacă pielea dumneavoastră este uscată. Perfect pentru toate tipurile de piele. Acest ser de față pe bază de ulei trebuie utilizat în 6-8 săptămâni.

Ser de față reparator pentru tenul cu probleme

  • gel hialuronic 1% 10 ml
  • apă de rockrose 7 ml
  • d-pantenol 5 ml
  • gel de aloe 5 ml
  • niacinamidă 1,5 ml
  • alantoină 0,5 ml
  • ulei de jojoba 5 ml

Acest ser vă ajută să luptați împotriva imperfecțiunilor, ideal pentru pielea grasă, problematică a feței. Datorită alantoinei și pantenolului, atenuează iritațiile, calmează pielea, o menține hidratată. Luminează pielea decolorată și cu pete post-acnee. Serul pe bază de ulei calmează inflamația, ajută la menținerea umidității și are efect anti rid (uleiurile naturale alcătuiesc o sursă bogată de antioxidanți).

Amestecați toate ingredientele și turnați într-o sticlă închisă la culoare. Serul poate fi utilizat până la aproximativ 8 săptămâni. Aplicați zilnic dimineața și (sau) seara înainte de crema de față preferată.

Ser cu coenzimă Q10 pe bază de ulei pentru față și în jurul ochilor 

  • ulei de argan 5 ml
  • ulei de migdale 5 ml
  • coenzimă Q10 - aproximativ 3 picături sau 1 g de pulbere
  • vitamina A - aproximativ de 6 picături

Turnați uleiurile într-un bol, adăugați coenzima Q10 (dacă utilizați pulbere, încălziți ușor uleiurile, astfel încât pulberea să se dizolve mai ușor). Adăugați vitamina A și turnați serul într-o sticlă închisă la culoare. Depozitați-l aproximativ 2 luni. Ideal pentru rutina pielii pentru noapte. Dacă este utilizat dimineața, nu uitați de o protecție solară din cauza conținutului de retinol (vitamina A).

Coenzima Q10 este un antioxidant puternic care îmbunătățește starea pielii și reduce ridurile. Vitamina A repară, netezește, îmbunătățește și evidențiază structura pielii.

Uleiul de argan este unul dintre cele mai bune uleiuri pentru netezirea ridurilor și îmbunătățirea pielii. Serul bogat în ulei de argan este conceput în mare parte pentru fața ce îmbătrânește și îngrijirea pielii ochilor.

Este un botox natural care face ca fața să-și recupereze strălucirea; pielea este hidratată, sunt mai puține riduri și sunt mai puțin adânci.

Cât de des să folosiți serul pentru față?

Depinde cu siguranță de preferințele pielii dumneavoastră și de nevoile sale individuale. Serul este adesea bogat în substanțe active foarte concentrate, astfel încât dacă pielea dumneavoastră nu este deranjată de riduri sau acnee, este suficient să folosiți ser potrivit de 2-3 ori pe săptămână. Cu toate acestea, dacă simțiți că fața dumneavoastră are nevoie de terapie intensivă, folosiți-l în fiecare zi.

Ora de culcare este cel mai bun moment pentru aplicarea serului. Pe timp de noapte, pielea se repară intens, deoarece aceasta este momentul în care apar procesele cheie de reparație, care afectează toate straturile pielii. Ajutați-vă pielea să-și revină și oferiți-i nutrienți de cea mai bună calitate, cum ar fi acidul hialuronic, vitaminele, uleiurile bogate în fitosteroli, flavonoide și acizi grași benefici, care asigură o terapie revitalizantă splendidă.

Dimineața este de asemenea un moment bun pentru aplicarea serului. Alegeți serurile cu ingrediente bogate în antioxidanți și uleiuri naturale care protejează pielea împotriva toxinelor, radiațiilor UV și poluării urbane.

Nu ezitaţi să ne împărtăşiţi opinia dumneavoastră despre articole.


Comentarii: #0


Adăugaţi comentariul. Acesta va fi publicat după ce va fi aprobat de moderator.
Ulei de ricin
Ulei de jojoba
Ulei de argan
Politica de Confidențialitate

Website-ul nostru folosește module cookie și module cookie terțe pentru utilizarea instrumentelor externe. În cazul în care utilizatorul nu își dă consimțământul, doar modulele cookie esențiale vor fi folosite. Puteți schimba setările browserului dumneavoastră în orice moment. Vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookie?

Politica de Confidențialitate